Afterschool la școala de ucraineni

O altă parte a lucrării cu ucrainienii este cea de afterschool cu copiii ucraineni, care a fost posibilă datorită oportunității deschise de Dumnezeu prin Iulia, o fata de origine ucraineană, dar stabilita de 6 ani in Mediaș.

În urma unei discuții cu Iulia pe la începutul lunii Septembrie, am aflat ca împreună cu alții vor sa deschidă o școală si un after-school pentru copiii ucraineni din zona Mediașului.

Începuseră acest proiect prin credință, neavând altceva decât dorința părinților și a copiilor de a se intalni fizic într-un loc, în contextul în care copiii nu se mai intalnisera fizic de doi ani din cauza epidemiei. Debutul implicării noastre a fost prin donarea a 50 de ghiozdane complet echipate pentru ca școala să poată începe. De atunci, investim financiar lunar pentru ca școala să poată continua, iar profesorii sa fie motivați să rămână în cadrul școlii și să nu fie constrânși să își găsească alt loc de muncă.

Pe lângă implicarea financiară lunară, ne bucurăm că putem să fim alături de ei și la partea de after-school prin diferite activități, aducând zâmbete și oferind dragoste celor mici.

Ai întrebări sau dorești să ne cunoști mai bine?

ADRESĂ

Strada Angărul de Jos, nr.28, Mediaș, Sibiu, România.

Contact

+40 752 020 139
medias@ywam.ro

Te așteptăm să ne contactezi!