Mercy Ministry

“Lucrarea de binefacere a ocupat întotdeauna un loc important în inima mea. Începând cu simple vizite, am continuat să dezvolt relaţii cu oameni şi să investesc atât în domeniul material cât şi în cel spiritual. 

Înainte de pandemie, am devenit prietenă cu una dintre familiile care veneau la un alt proiect numit “O masă caldă”. Datorită restricţiilor, nu am mai avut posibilitatea de a găti în cadrul proiectului aşa că am hotărât să merg acasă la oamenii în nevoie şi mi-a venit în minte familia Susan. Aceştia locuiesc  într-un cartier social, în condiţii destul de precare. În martie 2020, i-am sunat şi le-am spus că aş vrea să ne întâlnim şi să facem cumpărături împreună. Am continuat să îi vizitez săptămânal iar şcoala de ucenicie, organizată de TPM Mediaş în 2020, a fost un mare sprijin pentru mine deoarece studenţii s-au alăturat vizitelor şi am putut avea un impact mai mare în vieţile lor. 

După un an, numărul familiilor vizitate a crescut la 8. Dorinţa mea pentru ei este ca să le vestim Evanghelia prin dragostea arătată, cântări, mesaje, rugăciune şi să ajut la integrarea lor în biserică şi în societate. Modalităţile prin care facem asta sunt diverse: pachete cu alimente, reparaţii în casele lor sau transport la doctori. A fost o mare bucurie pentru mine să văd roadele pe care Domnul le-a adus, dovadă  fiind dorinţa familiei Susan de a cunoaşte mai mult despre Domnul sau “tata” Gheorghe, care a făcut legămând cu Domnul prin botez. Aceste mărturii îmi dau şi mai mult entuziasm să perseverez în luptă şi să nu renunţ la chemarea pe care Domnul o are pentru mine.”

Florina S.

Ai întrebări sau dorești să ne cunoști mai bine?

ADRESĂ

Strada Angărul de Jos, nr.28, Mediaș, Sibiu, România.

Contact

+40 752 020 139
medias@ywam.ro

Te așteptăm să ne contactezi!