Echipa noastră

este formată în prezent din 18 oameni. Fiecare dintre noi am venit aici cu un scop: pentru a Îl sluji pe Dumnezeu și a lărgi Împărăția Lui. Suntem caractere diferite, fiecare având darurile, abilitățile, punctele tari sau slăbiciunile sale. Îl avem printre noi pe Cel care ne învață să ne iubim aproapele, să dăm har și să fim răbdători unii cu alții.

Teodor, Estera, Joy și Selah Ene

Suntem în TPM Mediaş ca să investim în viețile tinerilor, pentru a-şi descoperi chemarea dată de Dumnezeu pentru ei. Împreună cu ei vrem să arătăm dragostea lui Dumnezeu în România şi în orice altă națiune în care Dumnezeu ne cheamă. Avem două fete, Joy şi Selah, în care vrem să inspirăm această dragoste pentru Dumnezeu şi aproape. Ne simțim onorați să slujim pe Dumnezeu în acest mod. Ne place să petrecem timp cu prietenii şi cu oameni noi.

Octavian, Lavinia, Levi și Mathias Niculae

Ne-am alăturat familiei Tineri Pentru Misiune în anul 2020, în urma absolvirii Școlii de Ucenicie pe care am urmat-o împreună. Suntem căsătoriți de 6 ani, binecuvântați de Dumnezeu cu doi copii, Levi și Mathias. Am simțit chemarea Lui Dumnezeu pentru familia noastră și împreună am decis să ne punem cu tot ce avem la dispoziția Sa. Viziunea noastră este să fim o bună influență și un exemplu în viața familiilor tinere și nu numai. Dorim să investim în oameni, să le arătăm dragostea Lui Hristos și să le fim ajutor în nevoi.

Danny, Mihaela, Jonas, Celina și Joshua Kuhnert

Danny face parte din conducerea centrului de misiune din Mediaș, coordonează un grup de tineri, organizează tabere de vară și iubește să crească păsări de rasă. Miha e coordonator la Școala Internațională de Ucenicie, lucrează îndeaproape cu fete adolescente și iubește călătoriile. Jonas, 8 ani, iubește fotbalul și animalele. Joshua, 4 ani, îi place joaca și câinii. Celina, 4 ani, iubește baletul și pisicile.

Moise și Daniela Buhazi

Noi suntem Moise și Daniela Buhazi. Ne place muzica, mâncarea, să petrecem timp cu oamenii și să investim în generația tânără. Cea mai mare dorință a noastră este să vedem cum tinerii Îl întâlnesc pe Isus și duc mai departe dragostea Tatălui.

Suntem bucuroși că avem oportunitatea de a duce Împărăția lui Dumnezeu în locurile în care El ne cheamă, fie în România sau în diferite națiuni.

Florina Stănescu

Ce mai mare dorință a inimii mele este să ajut oamenii in nevoi. Îmi place să investesc în alții și să slujesc oamenilor.

Îmi place să petrec timp cu prietenii mei. Hobby-urile mele sunt să merg la drum lung cu mașina și să ascult muzica.

Lăcrămioara Olteanu

Sunt din Timișoara și de aproximativ 10 ani sunt implicată în TPM Mediaș.

Îmi place mult să călătoresc, să cunosc culturi diferite, să vizitez locuri noi, să locuiesc în casele baștinașiilor și să vorbesc oamenilor despre Isus în special in zone în care Evanghelia nu a pătruns.

Viziunea mea este să duc Evanghelia atât în țară cât mai ales în națiunile unde creștini pătrund greu. Să merg la cât mai multi oameni, iar viața lor sa fie transformată de Evanghelie dar și practic.

Natalia Moiceanu

Vreau să văd vieți transformate și restaurate.

Îmi doresc să văd cum din lucrarea cu copiii în care investesc se ridică o generație plină de curaj, pasiune și dragoste pentru Mântuitorul nostru!

Violeta Velțan

Am venit la TPM în 2021 dar sunt implicată în lucrarea cu copiii Royal Rangers de peste 8 ani. Îmi doresc ca tot mai mulți copii să îl cunoască pe Dumnezeu și să Îl experimenteze în viețile lor.

O altă lucrare care este pe inima mea este aceea de a evangheliza tot mai multe familii cu situații dificile.

Leșca Teofil Razvan

Am 19 ani și sunt un tânăr cu un foc aprins pentru Hristos si cu o inima zdrobită pentru tineri. Dorința mea nespus de mare este de a-i face pe tineri să spuna “DA!” Lui Isus. “Pentru ca orcine crede în El să nu piară ci să aibă viața veșnică.”

Gabriel Grosu

Mă numesc Gabriel, am 30 de ani și o mare dorință de a vedea oameni eliberați din întuneric devenind lumini și binecuvântari pentru cei din jurul lor.

Fac parte din echipa TPM Mediaș pentru a da mai departe ce am primit in timpul Școlii de Ucenicie, pentru a duce Evanghelia poporului român și altor națiuni dar și pentru a participa la lărgirea Împărăției lui Dumnezeu.

Linda Dudley

Numele meu este Linda și sunt din Clearwater Florida. Îmi place să studies Cuvântul Lui Dumnezeu și să răspândesc Vestea bună.

Hobbyul meu este gătitul. Îmi place foarte mult să vizitez locuri noi și IUBESC ROMÂNIA!

Ai întrebări sau dorești să ne cunoști mai bine?

ADRESĂ

Strada Angărul de Jos, nr.28, Mediaș, Sibiu, România.

Contact

+40 752 020 139
medias@ywam.ro

Te așteptăm să ne contactezi!