Credinciosie

credinciosie

De obicei, cand auzim cuvantul "credinciosie", ne gandim imediat la credinciosia fata de Dumnezeu. Si nu-i gresit! Dar as vrea azi sa extind aria de aplicare a valorii de-a fi credincios. Ma voi concentra pe un singur verset din 2 Regi 12:15: "Nu se cerea socoteală oamenilor cărora li se încredința argintul pentru a plăti lucrătorii, fiindcă lucrau cu credincioșie." Pentru a intelege mai bine contextul versetului, e bine sa cititi tot capitolul 12.


Ideea este ca regele Ioas a decis ca sa fie renovat templul si le-a cerut preotilor sa adune argintul necesar. Cand se aduna argintul, acesta se incredinta persoanelor responsabile de plata salariilor. Insa acesti oameni lucrau atat de sincer si dadeau dovada de atata responsabilitate, incat nu le mai cereau dare de seama. Erau o dovada de oameni de incredere si oameni sinceri.
Acum imaginati-va astfel de oameni in societatea noastra. Nu, nu sa va imaginati "alti" oameni. Imaginati-va ca eu si tu suntem astfel de oameni. Si de fapt, sa nu ne imaginam, ci sa fim astfel de oameni.
Credincioșia privită din perspectiva lucrurilor zilnice pe care le facem fiecare, înseamnă, de fapt, credincioșia noastră față de Dumnezeu.

Virginia,
TPM Medias

 

Modul acesta de credinciosie ni-l dorim in comunitatea noastra si fiecare rand de mai jos e legat de credinciosia zilnica a celor care Il cauta pe Dumnezeu si-L fac cunoscut.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!