“Mergeți și faceți ucenici”

mergeti

“Mergeți și faceți ucenici…” - acestea sunt cuvintele care îmi răsună în minte când mă gândesc la DTS (Școala Internațională de Ucenicie) pe care o pregătim in perioada aceasta. Avem chemarea de a face ucenici și în același timp, de a fi ucenici. Ucenicii lui Isus, care umblă în fiecare zi cu El, ascultă, învață și spun și altora.


Toamna aceasta dorim să dăm startul unui nou DTS la Mediaș. Intentionam sa fie un timp de cunoaștere a lui Dumnezeu, a descoperirii și a umblării în darurile pe care le-am primit de la El, un timp de a învăța să mergem prin credință într-un mediu sigur, în care oricine poate învăța si din greșeli.
Suntem încurajați de faptul că majoritatea profesorilor au răspuns pozitiv invitației noastre de a veni să predea și să fie la dispoziția viitorilor studenți. De asemenea suntem mulțumitori pentru toți acei tineri interesați să facă o schimbare în viața lor și ne-am bucura să se mai alăture și alții. El este credincios și credem că va fi un timp roditor!
Ne dorim ca această călătorie de 5 luni să fie ca o piatră de aducere aminte, atât pentru participanți, cât și pentru noi cei impicați în școală.
Mulțumim că vă rugați pentru noi! - Moni E

Our website is protected by DMC Firewall!