Știri din Etiopia

Stiri din Etiopia

Experienta etiopiana de aceasta data a fost puțin mai diferita și poate mai ușoară decât prima data, deoarece știam deja anumite lucruri despre cultură. Prin harul lui Dumnezeu am reușit sa ajung în diferite orașe și sate din Etiopia, unde am întâlnit lucrători ai Împărăției și am putut sa văd și sa fiu parte la lucrările în care sunt implicați. În fiecare localitate în care am fost am văzut nevoia mare de lucrători pentru extinderea Împărăției. Aici bătăliile spirituale sunt parca mai intense și sunt multe domenii în care diavolul ține oamenii captivi, oprindu-i sa guste din Adevăr.


Una dintre lucrările în care am slujit în ultimele săptămâni împreună cu o altă româncă, a fost cu familiile sărace. Am încercat sa aducem incurajare și speranța în provocările prin care ei trec și sa ii binecuvantam cu ceea ce am avut pentru nevoile lor zilnice. Suntem recunoscătoare pentru tot ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi și prin noi în acest timp aici și credem și ne rugam ca El sa continue sa-Si desăvârșească lucrarea.
Mulțumesc pentru rugăciunile voastre. Dumnezeu chiar ne-a purtat de grija și ne a protejat pana acum. Continuați sa va rugați pentru protecția noastră și ca Dumnezeu sa continue sa ridice lucrători pentru Împărăția Lui. - Alina

DMC Firewall is a Joomla Security extension!