PRAY AND GO DTS

PRAY AND GO DTS

30 septembrie 2019 - 6 martie 2020

De ce PRAY AND GO?

De toamna trecută am început să organizăm în Mediaș weekend-uri numite Pray and Go, care au focalizarea de evanghelizare în special pentru generația tânără. Sunt mai multe metode de a spune Evanghelia celor pierduți în acest cadru, cum ar fi: rugăciune pentru oamenii bolnavi, dăruirea de Noi Testamente, mărturii personale despre vieți schimbate, cântări, mesaje scurte despre dragostea lui Isus, căutarea de comori - auzirea vocii lui Dumnezeu pentru persoane specifice la care să se meargă.

Asta este ceea ce ne-a pus Dumnezeu pe inimă pentru următoarea perioadă si ne dorim să o facem tot mai cunoscut în zona Mediașului și nu numai.

Credem că Dumnezeu va ridica o generație de tineri care va fi gata să asculte de El, să meargă și să ducă Evanghelia celor pierduți. Este așa de mult potențial și atât de puțină încurajare că se poate! Se poate doar atunci când este dorință, pasiune și dragoste…dragoste sacrificială pentru aproapele, care implică ieșirea din zona de confort.

Pe lângă temele pe care le vom aborda în școală, aceste activități nu vor lipsi atât din partea de teorie, cât și din cea de misiune!

Our website is protected by DMC Firewall!