Noutati despre scoli si nevoi de rugaciune

 

Scoala de ucenicie s-a amanat anul acesta

Școala noastră de misiune continuă să fie o unealtă prin care Dumnezeu ne folosește să ucenicim tineri, să-i provocăm la misiune și împreună să învățăm să fim gata de acțiune în acord cu voia Lui.
Ne planificasem să desfășurăm o astfel de școală începând cu sfârșitul lunii ianuarie 2018. Datorită faptului că nu am avut suficienți studenți am hotărât să o anulăm și cu ajutorul Domnului,  vrem să aibă loc la sfârșitul lunii septembrie 2018. 

Dumnezeu ne-a vorbit foarte clar că ar trebui să schimbăm focalizarea școlii pentru acest moment. Astfel că ne vom concentra foarte mult pe Biblie, de aceea și numele de BIBLE DTS.     
Cum vom face asta? Prin mai multe moduri și anume: citire, studiere, memorare, distribuire și interpretare teatrală. Ceea ce vom semăna va rămâne! Credem că prin diferite moduri de a folosi Biblia vom putea să ajungem la inimile oamenilor. Creativitatea și dependența de El ne vor ghida.
Dacă ceva merită să păstrezi în inimă și să investești în viața ta, aceea este BIBLIA! (Moni Ene)


O noua Scoala Biblica SBI va avea loc la inceputul anului viitor


Credem că Biblia este scrisoare de dragoste a Tatălui destinată copiilor Săi. Pentru că este o scrisoare destinată nouă, ne dorim să o citim şi să înţelegem ce vrea Tatăl să ne comunice prin ea.

Dar cu toate acestea, cu toţii avem uneori pasaje, cărţi din Biblie în care ne blocăm şi nu înţelegem ce ar vrea Dumnezeu să ne comunice prin ele, de cele mai multe ori pentru că nu dedicăm îndeajuns timp cercetării Scripturilor şi nu avem uneltele necesare înţelegerii acestora.

Şcoala de Interpretare a Biblie pune la dispozie, celor doritori, un astfel de timp, cadru şi uneltele neceare, prin care veti învăţa cum să-I cercetaţi Cuvântul pentru a-l putea înţelegeţi mai uşor.

Vrem cu ajutorul Domnului, să începem pregătirile pentru o nouă Şcoală de Interpretare a Biblie, care se va desfăşura pe perioada Ianuarie - Iunie 2019.

 

Nevoi de rugaciune

  1. Viziunile pe care ni le-a dat Dumnezeu pentru lucrările din zona Mediaș și în alte națiuni nu pot fi împlinite cu numărul de lucrători care suntem acum. Rugați-va împreuna cu noi ca Dumnezeu să scoată lucrători la secerișul Lui din Mediaș și pentru alte națiuni. 
  2. Să reușim repararea completă a sistemului de încălzire cât mai rapid posibil și completarea finanțelor necesare pentru aceasta.
  3. Rugati-va pentru a finaliza cu bine proiectul de reparatie a sistemului de incalzire
  4. Purtati toti lucratorii, voluntarii si misionarii nostri externi in rugaciune, pentru protectie, ca Domnul sa le asigure toate nevoile financiare, pentru proiectele si oamenii cu care impartasesc Evanghelia. 
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd