Personal si voluntari noi la TPM Medias

Viaţa în comunitatea TPM Mediaș este frumoasă şi ne place să o numim `viaţă îmbelşugată` , şi asta pentru că avem ocazia să cunoaştem atât de mulţi oameni- oameni talentaţi, cu multe şi diferite daruri prin care fiecare dintre noi este îmbogăţit.

Dar, dincolo de aceste părţi frumoase pe care le are viaţa trăită în comunitatea TPM,  este şi acea parte mai puţin frumoasă, când oamenii care ne-au devenit dragi, pleacă!

 

 

Si-au incheiat slujirea la noi

La începutul lunii Ianuarie Andreia Coroian şi Mihai Petrean care au fost cu noi pentru o perioadă de câţiva ani, s-au mutat, ei s-au alăturat familiei Tineri Pentru Misiune din Cluj.

Andreea a slujit alături de TPM Mediaş timp de nouă ani. Recent, Dumnezeu i-a vorbit de o schimbare, iar asta sa concretizat în mutarea ei la Cluj. Ea este acum parte a familie TPM din Cluj(Borhanci), va continua să îl slujească pe Dumnezeu acolo.

Mihai care a slujit alături de noi timp de aproximativ 3 ani, s-a alăturat echipei ELS din Cluj (Baciu) şi continuă să se implice în slujire acolo.

...Si Domnul ne trimite altii

În acelaşi timp, Dumnezeu continuă să ne trimită oameni noi, prin care binecuvintează comunitatea noastră şi care sunt un ajutor pentru noi.

Moni Bidu este din Suceava. Ea a terminat SBI-ul (Scoala de interpretare a Bibliei) în urmă cu câțiva ani la TPM Mediaş şi a mers de mai multe ori alături de noi, în diferite ţări, în misiuni pe termen scurt. Din luna Octombrie 2017, ea s-a alaturat echipei noastre  pentru o perioadă nedefinită.

Alina Curic este o romancă crescută în Italia, ea a făcut DTS-ul(Scoala de Misiune) şi SBI-ul la TPM Mediaş.

Ionuţ Goia este din Alba Iulia, şi el a terminat DTS-ul, anul trecut în cadrul campusului nostru. Atât Alina cât şi Ionuţ, în urma acestori şcoli, au ales să ajute şi să binecuvinteze comunitatea TPM Mediaş pentru un timp de trei luni!DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd