Redirectioneaza 2% pentru baza de misiune

2Nu te costă nimic să crești cu un grad temperatura în baza de misiune a TPM Mediaș

Redirecționează 2% din venitul tău pentru sistemul de încălzire al Fundației noastre!

Fie că ești angajat sau pensionar poți dona 2% din impozitul tău pe venit pentru repararea sistemului de încălzire de la Fundația “Tineri Pentru Misiune Mediaș”. Contribuabilii persoane fizice pot redirecționa 2% din impozitul pe venit către organizația noastră (care ar ajunge, neredirecționat, la bugetul statului sau alte organizații pe care le decide statul).

Poți face aceasta în 3 pași foarte simpli:

Pasul 1

Download-ează declarația 230 gata completată cu datele fundației de aici doc sau pdf

Declaratia 230 pdf

Declaratia 230 doc

Pasul 2

Completează-ți datele personale la secțiunea ” I ” din declarație

Pasul 3

Depune declarația la biroul ANAF la care ești înscris (aici afli unde este biroul ANAF la care ești arondat în funcție de domiciliul tău stabil - https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm)

sau

trimite-o prin postă recomandat la adresa biroului ANAF la care ești arondat în funcție de domiciliul tău stabil - de aici afli adresa e acelasi link ca mai sus

sau

trimite-o simplu prin postă la adresa noastră (TPM Medias, Str. Angărul de jos 28, Mediaș, Sibiu, 551252) pana la data limita 15 mai 2018 și ne vom asigura noi că ajunge unde trebuie.

Important: dacă ai o identificare electronica la ANAF poți depune formularul 230 direct pe contul deschis online

Trebuie să știți că redirecționarea este gratuită, adică nu plătiți nimic pentru completarea formularului și depunerea lui (dacă alegi să îl trimiți prin postă te va costa timbrul).

Our website is protected by DMC Firewall!