Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian.

Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire!

A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus!

Credința se vede în acțiune! Se ridică o nouă generație de tineri, gata să spună si sa traiasca ADEVĂRUL!

EȘTI GATA SĂ FII PARTE?

VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

Scopuri DTS

1. Să ADUNE si sa PROVOACE oamenii sa se inchine, sa asculte si sa-L urmeze pe Dumnezeu, eliberandu-l / in contextul DTS/ sa slijeasca prin evanghelizare, mijlocire, fapte pline de compasiune si alte expresii ale inimii lui Dumnezeu pentru lume, posibil chiar pionerat pentru lucrari noi.

2. Să INSPIRE si sa CULTIVE crestere in relatia individului cu Dumnezeu si care este vizibila printr-un caracter ca a lui Hristos, care este bazat pe o fundatie Biblica puternica, lucrarea Duhului Sfant si aplicarea personala a adevarurilor biblice, in special cele legate de caracterul lui Dumnezeu, Crucea si Harul care imputerniceste.

3. Să IMPUTERNICEASCA abilitatea individului de a se raporta, invata si lucra cu oameni, inclusiv cei din culturi, personalitati si perspective diferite.

4. Ca să ECHIPEZE mai departe pe fiecare sa slujeasca planurilor lui Dumnezeu fie in sau afara familiei de lucrari a TPM- lui, intarind angajamentul de a-i evangheliza pe cei pierduti, in special pe cei care nu au auzit Evanghelia, sa le pese de cei saraci, si sa influienteze toate ariile societatii.

5. De a SEMANA de la inima la inima viziunea si valorile fundamentale atat ale Tineri Pentru Misiune International, cat si cele ale locatiilor gazda operationale si de a asigura informatii cu privire la varietatea oportunitatilor pentru slujire.

Perioada:

27 SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021

Aceasta scoala cuprinde 3 luni de teorie si 2 de misiune locala si transculturala.

Partea de teorie:

Este organizata pe module saptamanale care isi propun discutarea si intelegerea Povestii lui Dumnezeu (God's story) pentru omenire. Fiecarei saptamani ii este dedicata o anumita tema care se va preda in general dimineata, intr-un cadru tipic al unei scoli, si in timpul celeorlalte intalniri al lucrarilor locale.

Vei participa la intalniri zilnice de rugaciune/ studiu biblic/ inchinare, munca practica, citirea/ vizionarea unor materiale despre misiune, scrierea unui Jurnal creativ si alte surprize. Vei mai avea oportunitatea sa slujesti in diferite grupuri de tineri, alfabetizare pentru copii, evanghelizare pe strada, intalniri de casa si in biserici (local).

 

Posibile locatii de misiune:

2 luni de misiune nationala si transculturala. Vom merge impreuna in cel putin 2 locuri pentru a ajuta la largirea Imparatiei lui Dumnezeu. Va fi o locatie din tara si probabil o locatie din alta tara, pentru o experienta de slujire transculturala (in conditiile impuse de situatia actuala CoVID-19).

Locatii:

  • Romania
  • Africa
  • Israel
  • alte țări în Europa

VIDEO MISIUNI DTS

 

 

Ce este Școala Internațională de Ucenicie

Ce este DTS-ul (Discipleship Training School - Scoala de Ucenicie)?
In primul rand, un timp pe care il dedici pentru a-L cunoaste mai bine pe Regele Regilor, un timp in care vei afla mai multe despre El si vei vorbi cu El. Apoi, este un timp in care vei invata si vei practica slujirea crestina, impreuna cu mica noastra comunitate din Medias. In acelasi timp vom avea posibilitatea de cunoaste si a dezvolta o mentalitate a Imparatiei lui Isus si extinderii acesteia in contextul culturii si comunitatii noastre.
 
In al 3-lea rand, este o scoala de pregatire de lucratori crestini acreditata de Universitatea Natiunilor (UofN), care este parte a organizatiei internationale Tineri Pentru Misiune (Youth With a Mission). Universitatea Natiunilor este o forma de invatamant crestina interconfesionala si are sedii in peste 160 de tari de pe cele 5 continente.
 
Pentru DTS se primesc 20 credite si se pot continua studiile in alte cursuri ale Uof N pentru finalizarea unei facultati.
Ceea ce vom semăna va rămâne! Credem că prin diferite moduri de a folosi Biblia vom putea să ajungem la inimile oamenilor. Creativitatea și dependența de El ne vor ghida. 

 

Contact:

Tel: 0040761546257 - Mihaela Kuhnert, 0040773385076 - Daniel Pop

E-mail: dts.timoteams@yahoo.com

Inscrie-te acum:

Download aplicatii aici

Descarca brosura scolii

 

 

 

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!