Despre Noi

Cine suntem?

Tineri Pentru Misiune (TPM) Medias este parte a Organizatiei Internationale Youth With A Mission. Cu peste 50 de ani de experienta in mai mult de 180 de tari din lume, TPM ofera oportunitati pentru persoane din orice denominatiune si varstă sa slujeasca oriunde in lume, sa se implice in lucrarea lui Dumnezeu în diferite comunitati sau la nivel individual.


Scopul principal:

Sa-L cunoastem pe Dumnezeu si sa-L facem cunoscut.


Viziunea:

TPM Medias are ca viziune pregatirea de lideri care sa aiba impact in Romania si pana la marginile pamantului. Lucram intr-o comunitate in care fiecare isi are locul implicandu-se in lucrari locale, cursuri de formare, misiune transculturala si slujind in organizare in activitati practice.


In Medias am inceput lucrarea TPM in 1993, cand Reinhard si Birgit din Germania au venit in Romania si au pus bazele lucrarii TimoTeams. In prezent avem o echipa internationala de peste 30 de tineri ca personal full time si sprijinim 13 misionari externi.

Activitați:

TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.

Local ne implicăm in lucrari in Medias si in judetul Sibiu. Organizam evanghelizare de copii/ tineri, sprijinul bisericilor din satele din judet, plantare de biserică la Dumbrăveni, alfabetizare si activitati crestine pentru copii rromi. Realizam si alte misiuni in tara si misiuni de interventie în zone afectate de inundatii.

Dorim sa ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și prin Agenția de Misiune Externa prin care trimitem misionari pe termen lung. În fiecare an susținem misiuni în cele 7 locații alese de organizația noatră: Oltenia, India, Kenya, estul Asiei, Serbia, Republica Moldova și Orientul Mijlociu. Trimitem regulat echipe și în alte țări ale lumii.

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd