Eram pe la jumatatea lunii octombrie in biserica din Dumbraveni pe care o frecventez si subiectul era despre slujire. Duhul Domnului mi-a facut conexiunea cu situatia dificila in care se afla persoanele inundate din judetul Galati. Tot El mi-a pus pe inima sa formez o echipa cu care sa merg in acea directie.
Aveam multe intrebari: De unde oameni? Multi au servicii sau sunt la scoala ori facultate, de unde resurse financiare?  Am mers la El cu toate intrebarile si ingrijorarile ca sa poarte El de grija si in aceasta situatie.Totdeauna repet in primul rand pentru mine acest refren..." cand te cheama El la o lucrare, sigur va purta si de grija".

Da, El a fost credincios si a pregatit resursele umane si financiare: au fost implicate 20 de tineri din Ploiesti si din mai multe orase care au venit in acea zona. Am ajutat la constructia bisericii din Cudalbi si la constructia a 4 case din Costache Negri.


Colegul meu de la Tineri Pentru Misiune, Samuel Bogdan, a fost cu mine parte a acestei misiuni. In urmatoare randuri va spune putin din ce a insemnat pentru el aceasta perioada in Galati.

“Am avut oportunitatea sa ma duc in Galati si sa slujesc oameni, care aveau asa mare nevoie de ajutor, deoarece au trecut printr-o tragedie; casele, gospodariile, animalele lor au fost luate de apa.
Am vazut cum Dumnezeu a transformat incercarea prin care au trecut ei, in binecuvantare. Purtand de grija pentru construirea caselor si cu alimentele de care aveau nevoie.
Multumesc Domnului ca ma ajutat si mia dat putere sa ajut pe cei din Cudalbi si din Costache Negri.” (Samuel Bogdan)

Cand ma uit in urma la aceasta lucrare vad ajutor, sacrificiu si unitate...ceea ce caracterizeaza o biserica vie.
Dumnezeu ingaduie astfel de situatii sa vada caracterul nostru al celor neafectati, unitatea noastra, sacrificiu si bucuria cu care putem fi de folos. Dumnezeu ne poate folosi intr-un mod minunat, indiferend de circumstante si imprejurari. Raspunde la chemarea Lui de a lucra pentru Imparatia Cerurilor!

Din partea echipei TPM,
Teodor- Mihail Ene

Our website is protected by DMC Firewall!