44321789 1929616600676544 746680828913778688 n

In luna august asa cum facem in fiecare an din 2006,organizam Festivalul Promisiune in cadrul caruia vin tineri din diferite parti ale Romaniei si din afara tarii pentru 4 saptamani.

O saptamana in care ne concentram atentia sa-L cunoastem pe Dumnezeu mai mult prin inchinare si invatatura,apoi 3 saptamani in care ne focalizam sa-L facem cunoscut pe Dumnezeu.

Anul acesta am putut binecuvanta o zona mai tribala din India (Manipur), pentru prima data Etiopia, Constanta, Oltenia si Echipa Mobila care a fost in Bucuresti, jud. Galati si jud. Botosani.

Dumnezeu a lucrat minunat prin acesti tineri si cand s-au intors au impartasit cu noi modul in care Dumnezeu i-a schimbat pe ei,modul in care Dumnezeu si-a aratat gloria prin impartasirea Evangheliei si prin munca lor. Suntem multumitori pentru tot ce a facut Dumnezeu pana acum si  dorim din toata inima sa dezvoltam acest proiect,in asa fel incat sa aduca schimbare in viata tinerilor ca ei la randul lor sa fie o binecuvantare. Rugati-va impreuna cu noi pentru acest lucru!

TEO ENE

 

Mărturii participanți

„În luna august am fost în misiune în Oltenia, împreună cu alți tineri creștini, unde amputut să-L facem cunoscut pe Dumnezeu în diferite contexte. Am slujit printre oamenii bolnavi dinn spital, copiii din diferite comunități și adolescenți, la tinerii dintr-o tabără deorganizată de Biserica "Vestea Buna" din Severin. Personal am învățat că avem nevoie de încurajare constantă pentru a ne dezvolta moral, educativ și spiritual, astfel încât să putem influența societatea românească. " Adi Popa, echipa Oltenia

 "În misiunea mea de 3 săptămâni am învățat mai multe lucruridespre Dumnezeu: El este credincios și iubitor, lucrează în multe moduri, dar unii oameni nu îl cunosc. știu despre Dumnezeu, dar îl ignoră ca și cum nu ar fi nimic în viața lor. Eu știu că ne iubește pe toți, indiferent de stilul de viață. Eu însămi am aflat că slujirea lui Dumnezeu fără să te limitezi, este cel mai uimitor mod de a sluji lui Dumnezeu ... IUBESC ROMANIA! "Angel Ramram (Kenya), echipa din Constanta

 

kenian

“L-ați cunoscut pe Aakkuluk? 

 În 2009 la Festivalul ProMisiune și-a făcut apariția acest tânăr kenian. Am fost foarte surprins de povestea vieții lui și în continuare vreau să vă dau mărturia lui:

"m-am născut într-un trib de Masai și l-am cunoscut pe Dumnezeu printr-o echipă care a venit din România și mai exact din festivalul ProMisiune. În perioada aia sufeream de o boală incurabilă și un membru din echipă avea darul vindecării. Nici măcar vracii din satul nostru nu aveau o soluție pentru mine. Persoana care s-a rugat pentru vindecarea mea s-a atins de mine și mi-a spus că mâine pe la vremea asta voi fi vindecat. Rugăciunea s-a terminat și nerăbdarea în mine creștea în fiecare ora care trecea. Dumnezeu s-a atins de mine și am fost vindecat și din acel moment am același entuziasm în fiecare zi să vorbesc despre Isus și altora. Chemarea a fost simplă pentru mine: Isus, vindecare, ProMisiune, pasiune"

Nafes

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!