40357246 2097094123657003 8016503810274885632 nFamilia Ene a plecat la jumătatea lunii Octombrie în Iordania unde vor lucra cu familii de refugiați.

”Vom face vizite familiilor de refugiați, vom distribui alimente și lucruri necesare pentru ei și vom lucra și într-o școală creștină speciala pentru copiii refugiați.

Asa cum poate știți acești oameni au fost nevoiți sa fuga din cauza războiului și au pierdut tot ce aveau, unii din ei au pierdut copiii, soție, soț, mama, tata. E greu sa îți imaginezi prin ce traume au trecut copilașii care acum încearcă sa supraviețuiască într-o ţară străină, fără unul dintre părinți sau poate amândoi părinții au murit în război.

De fiecare data când mergem în vizita la familiile de refugiați avem oportunitatea sa le ascultam povestea și apoi sa ne rugam pentru ei sau sa ii încurajăm într-un fel. Tot în timpul vizitelor o ușă pe care Domnul ne-a deschis-o sunt copilașii.

E un timp în care putem sa le arătăm dragoste, sa ne jucam cu ei și să îi binecuvântăm cu o jucărie pentru a nu uita ca sunt încă niște copilași chiar dacă uneori ei acționează ca niște oameni mari în urma a tot ce au văzut și experimentat în război. Mulți dintre ei nu au nici o jucărie sau pentru unii joaca nu mai e o opțiune.

Noi suntem in Iordania pentru ca am ales sa ascultam de Dumnezeu si nu de propriile sentimente care ne spuneau ca e mai bine sa stam in Romania. Asadar, am venit in Iordania sa fim o binecuvantare pentru refugiatii sirieni si pentru a dezvolta noi parteneriate intre lucrarea de aici si oamenii din Romania, care vor sa slujeasca intr-un fel sau altul aici. Ne simtim onorati de Dumnezeu sa calcam pentru a treia oara in aceasta tara. Avem nevoie de cuvinte inspirate de Domnul atunci cand vizitam refugiatii si intelepciune in tot ce facem!”

Ce putem face noi? Sa ne rugam pentru protecţia lor, şi pentru oameni cu care ei intră în contact, sa îl primească pe Isus ca Domn și Mântuitor în viata lor.

Our website is protected by DMC Firewall!