Cu 3 ani în urma când ne-am mutat în Craiova unul dintre visele pe care le aveam era să vedem tineri din Oltenia care îl vor cunoaște pe Dumnezeu și inima Lui pentru națiuni și vor fi gata să meargă ei înșiși în misiune. Am fost surprinși să vedem acest vis împlinit într-un timp atât de scurt.

Suntem bucuroși că tinerii din Oltenia au înțeles inima lui Dumnezeu pentru națiuni și ei înșiși au vrut să meargă să binecuvinteze națiuni.

 

Anul acesta nu doar că majoritatea dintre noi cei din TPM Craiova am reușit să fim parte a festivalului Promisiune, dar am reușit să ducem împreună cu noi peste 10 tineri din Oltenia în diferite zone alte țarii.

Mai mult, echipa formata pentru misiunea in Craiova a fost în totalitate formată din tineri din Oltenia.

Pentru noi a fost o mare binecuvântare să putem vedea că atunci când visăm și umblăm cu Dumnezeu El face lucrurile posibile și visele i-au ființă, şi ne este foarte clar că doar Dumnezeu poate face aceasta. D

umnezeu continuă să ne dea vise și abia așteptăm să vedem cum El le va aduce la viață. Unul dintre ele este să începem o „Mișcare de Plantare de Biserici”

MPB

DMC Firewall is a Joomla Security extension!