unnamed 1

Sa incepi sa intelegi limba oamenilor din unnamed (1)jur e ca si cum ai fi un bebelus intr-un corp de adult. Asa ma simt de o luna, de cand am ajuns in Kenya. Parca acum ma trezesc, intr-o tara in care am mai fost dar totul pare nou. Am inceput sa invat limba swahili.

Echipa m-a asteptat cu bucurie si a fost alaturi de mine in zilele bune si mai putin bune. Am inceput sa lucrez la orfelinat cand dupa o saptamana am avut dureri de spate si a trebuit sa merg la medic. Am primit tratament si repaus total la pat, pentru a relaxa coloana. Dupa rugaciuni si incurajari, amintirea promisiunilor Lui si medicamentele luate in fiecare zi, odihna, acum ma simt mult mai bine. A fost o provocare mare: sa vin sa fiu un ajutor pentru localnici si sa ma gasesc eu in situatia de a fi ajutata. Multumesc Lui pentru credinciosie si pentru familia de aici si de acasa.

Copiii de la orfelinat sunt minunati. Le place joaca, le place munca, fiecare are responsabilitatile lui, de la mic la mare. Le plac activitatile de dupa scoala si le place sa cante si sa danseze. E modul lor de a se pregati pentru duminica cand au timpul special in biserica. E o bucurie pentru mine sa fiu aici si sa le fiu model, ajutor, prieten si sinceritatea cu care unul din ei mi-a zis: „pot sa iti spun mama?”, mi-a atins inima si mi-a facut ochii sa lacrimeze.

Urmeaza in luna mai:
– Misiune in triburile din nordul tarii in Moyale
O comunitate la granita cu Ethiopia la 600 km de Nairobi. E zona in care traiesc triburile de nomazi.
Predominant musulmani, barbatii se ocupa de ingrijirea animalelor in timp ce femeile au grija de casa si de copii. Avantajul de a fi situat la granita da oamenilor posibilitatea sa faca comert, un alt mod de a-si castiga painea.

Pentru sustinere financiara puteti folosi conturile:
Cozminca Elisabeta
Banca Transilvania
Cont lei: RO06BTRL05801201R24424XX
Cont euro: RO78BTRL05804201R24424XX
Cont lire: RO15BTRLGBPCRT00R2442401
Cod swift: BTRLRO22XXX

Our website is protected by DMC Firewall!