Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Credinciosie

Jul 26 2019

credinciosie

De obicei, cand auzim cuvantul "credinciosie", ne gandim imediat la credinciosia fata de Dumnezeu. Si nu-i gresit! Dar as vrea azi sa extind aria de aplicare a valorii de-a fi credincios. Ma voi concentra pe un singur verset din 2 Regi 12:15: "Nu se cerea socoteală oamenilor cărora li se încredința argintul pentru a plăti lucrătorii, fiindcă lucrau cu credincioșie." Pentru a intelege mai bine contextul versetului, e bine sa cititi tot capitolul 12.


Ideea este ca regele Ioas a decis ca sa fie renovat templul si le-a cerut preotilor sa adune argintul necesar. Cand se aduna argintul, acesta se incredinta persoanelor responsabile de plata salariilor. Insa acesti oameni lucrau atat de sincer si dadeau dovada de atata responsabilitate, incat nu le mai cereau dare de seama. Erau o dovada de oameni de incredere si oameni sinceri.
Acum imaginati-va astfel de oameni in societatea noastra. Nu, nu sa va imaginati "alti" oameni. Imaginati-va ca eu si tu suntem astfel de oameni. Si de fapt, sa nu ne imaginam, ci sa fim astfel de oameni.
Credincioșia privită din perspectiva lucrurilor zilnice pe care le facem fiecare, înseamnă, de fapt, credincioșia noastră față de Dumnezeu.

Virginia,
TPM Medias

 

Modul acesta de credinciosie ni-l dorim in comunitatea noastra si fiecare rand de mai jos e legat de credinciosia zilnica a celor care Il cauta pe Dumnezeu si-L fac cunoscut.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd