Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Comunitate

Jul 26 2019

comunitate 1 comunitate 2

Viața în comunitatea TPM Mediaș este frumoasă, cu multe oportunități, binecuvântări, bucurii, momente frumoase, momente când ne rugam unii pentru alți și încurajari în vremuri mai puțin bune.

Da, Domnul a făcut mari lucruri pentru noi, și de aceea suntem plini de bucurie. Psalmi 126:3

Dar exista și o parte mai puțin plăcută, atunci când cei dragi după o perioada de dedicare, pleacă.

comunitate Estera

 

“Timpul meu la TPM Mediaș a fost unul dintre cele mai prețioase din viata mea. Locul unde am crescut în relația cu El, unde am învață cum să mă relaționez cu oamenii. Locul unde am descoperit cine sunt eu, de fapt, am crescut în identitatea mea, mi-am descoperit abilitațile și darurile și am avut oportunitatea să le pun în aplicare. O comunitate care mi-a acordat încredere și mi-a oferit har. Lucruri care mi-au fost apoi de mare ajutor în misiunea transculturala în China unde am putut să împărtășesc și acolo valorile pe care mi le-am însușit la TPM Mediaș. Rugăciunile și susținerea ce am primit-o de aici sunt de neprețuit!
El m-a adus în România, la Craiova, pentru o perioada, iar mai apoi în Franța, unde continui să explorez alte domenii din misiune. De acolo călătoresc să binecuvântez și alte națiuni pe termen scurt mai mult prin mijlocire și incurajare.” - Estera B.

 

comunitate Rebeca

 

"Tineri pentru Misiune Mediaș este parte din familia mea, aici am crescut și m-am format ca lucrător. Îi mulțumesc Domnului pentru oamenii care i-a pus în jurul meu fiind aici.
Sunt multe schimbări care s-au întâmplat în viata mea anul acesta. După 3 ani de lucrare în Nepal, în martie 2019 m-am reîntors în România, unde și slujesc pentru o perioadă. Dumnezeu l-a adus înaintea mea pe Benjamin și anul acesta, în septembrie, ne vom căsători.
După un timp de rugăciune împreuna, am simțit călăuzire spre lucrarea “Împuternicind Lideri pentru Succes” din Cluj. Care face parte din Tineri pentru Misiune, de asemenea. Aici, suntem implicați într-un grup de plantare de biserica, unde ne întâlnim regulat pentru a-L face cunoscut pe Dumnezeu. De asemenea, suntem implicati în construcția de case pentru oamenii în nevoie. Aceasta ne deschide uși si legam relații pentru răspândirea Împărăției Lui Dumnezeu.
Mulțumesc mult tuturor care sunteți parte cu mine în lucrarea de misiune!" - Rebeca S.

Our website is protected by DMC Firewall!