Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Tabara pentru adolescenti Prod

Jul 26 2019

tabara de adolescenti

"Tabara de tineri din Prod a fost o binecuvantare atat pentru noi ca lideri, in implicarea noastra in viata tinerilor, cu discutii faine, activitati pe echipe, inchinare si invatatura, cat si pentru tinerii participanti care au fost coplesiti de prezenta Domnului. Ei au fost ziditi prin cuvinte profetice, au slujit in echipe, au legat relatii frumoase. Multumim Domnului pentru onoarea de a fi parte dintr-o lucrare ca asta, si prietenilor nostri organizatori, Youth Alive si Restore Ministry, care au mers o mila in plus in fiecare zi ca tabara sa fie un succes." - Miha, "King's Kids"

"La tabara din Prod au venit 95 de adolescenti de prin toata Romania. Subiectul taberei a fost legat de neprihanirea omului. Si am discutat despre caracter, iertare, Duhul Sfant si a trai corect. Am vazut si am avut parte de vindecare emotionala, bucurie si libertate din Duhul Sfant. De asemenea, cativa participanti au fost vindecati fizic si altii si-au dedicat viata lui Isus. 

Multe vieti au fost schimbate si restaurate in aceasta tabara." - Jessica O

DMC Firewall is a Joomla Security extension!