Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Români din 6 biserici la Conferința ”O Misiune” în Italia

Mar 13 2019

Români din 6 biserici la Conferința O Misiune în ItaliaUltimile luni din an au fost pentru noi aglomerate cu pregatirea unui nou eveniment de evanghelizare pentru oamenii cu care lucram aici în India. Fratii de la biserică au invitat și ei persoane așa că sala a fost din nou neîncăpătoare. Peste 200 de persoane au auzit despre Nașterea Domnului.

Plănuiam de mult să venim câteva săptămâni în țară, dar am primit reînnoirea vizei indiene abia în decembrie, după 5 luni de așteptare. Totuși Dumnezeu ne-a ajutat să ajungem la final de an, chiar de Crăciun, și să petrecem un timp frumos cu familia, prietenii, persoanele și bisericile din Galați care ne susțin în lucrare.

La invitația unor vechi prieteni, am mers pe 16 ianuarie într-o comunitate de români din Italia, zona Torino, unde eu și Viliami am ajutat la organizarea unei Conferințe de misiune de 2 zile, dar și o seară de tineret, o întâlnire cu învățătorii de Școală duminicală etc.

Biserica Creștină după Evanghelie din Torino a găzduit evenimentele, dar am fost invitați să prezentăm misiunea și la Biserica Baptistă ”Golgota” din aceeși localitate.

La conferință au participat români din 6-7 biserici din zonă, peste 200 de persoane în cele 2 zile. Scopul nostru a fost să îi punem în temă cu situația Evangheliei pe glob, cu nevoia de a duce Vestea Bună celor pierduți, dar și să le arătăm modalități practice în care pot fi lumini chiar acolo unde se află, în familia, biserica, orașul lor, la locul de muncă sau unde studiază.

Ne-am bucurat că toți au fost foarte deschiși și primitori. Si-au deschis inimile și casele și Dumnezeu i-a atins pe mulți, dându-le un imbold să facă mai multe:

”Am la lucru un musulman, a spus un frate participant. Îmi era teamă să discut, să mă împrietenesc cu el. Acum realizez că de fapt puteam să împărtășesc cu el Evanghelia.”

”La școala fiicei mele sunt mai mulți copii africani și stau de multe ori cu mamele lor să-i așteptăm afară. Au haine lungi, acoperite, sunt musulmance. Mi-ați dat o idee ca să nu mai stau deoparte, ci sa discut, să mă fac prietenă cu ele, poate le pot și spune ceva despre Domnul.” - soră participantă

”Obișnuiam să mă plâng mereu de serviciul meu de aici, de casă, chirie, prețuri mari. Conferința asta a fost ca o trezire din somn pentru mine. Nu m-am gândit niciodată că sunt aici în Italia și pentru altceva, că aș putea să spun despre Dumnezeu italienilor sau altor imigranți de la lucru sau din jur. Aș vrea să schimb asta.” - a spus un alt frate la final.

”În zona în care stau eu sunt mulți musulmani africani. Majoritatea tineri băieți. Tocmai vorbeam cu soția că am putea să-i chemăm la noi acasă, să-i învățăm italiană, să ne împrietenim astfel cu ei. Noi suntem aici de mult și știm limba.” - frate participant

Acestea au fost doar câteva dintre discuțiile cu participanții la conferință în pauze sau la final. Credem că Domnul a folosit acest timp ca să îi inspire să fie mai implicați și mai atenți cu modul în care ei reflectă Evanghelia în jur. Ambele biserici care ne-au primit ne-au uimit și cu generozitatea lor, făcând colecte pentru lucrarea noastră din India, un ajutor neprețuit pentru acest nou început de an.

Dana și Viliami, India

Our website is protected by DMC Firewall!