Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Un nou membru in familia TPM Mediaş

Mar 13 2019

Un nou membru in familia TPM MediaşAdriana e din Copsa Mare, un rod al lucrarii Restore din Brateiu, care a fost doritoare sa il cunoasca pe Dumnezeu la un nivel mai profund. Datorita faptului ca nu avea transport pentru scoala din Medias, am cautat solutii impreuna cu mentora ei, Miha Kuhnert, si am simtit ca baza TPM Medias ar fi un loc bun pentru ea, pentru urmatorul sezon, pana cand isi termina scoala (liceul). Ne bucuram de ea, de inima ei deschisa si cand suntem impreuna este implicata in lucrarea King’s Kids impreuna cu Miha si Danny. Ea este implicata in Copsa Mare in biserica ei la inchinare si la grupul de copii.

O nevoie de rugaciune pentru ea ar fi intelepciune in decizia de a continua sau nu liceul si resurse pentru acest aspect.

“Ma bucur mult ca sunt la baza. De cand am venit ma simt bine cu oamenii de aici. Imi place ca ne strangem cu fetele si avem lauda si inchinare. Ma simt relaxata si in largul meu. Sunt binecuvantata ca pot sa fiu in comunitatea aceasta.” - Adriana

DMC Firewall is a Joomla Security extension!