Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Pray and Go!

Mar 13 2019

Pray and GoEste o unealta de a motiva generatia noastra la rugaciune si evanghelizare.

Si noi, ca lucratori am fost provocati la randul nostru sa fim parte din astfel de proiecte. Si parca ne-au dat avant si mai mult curaj de a aborda oameni pe strada sau in diferite contexte.

Cand te rogi, lucrurile se schimba.

Si chiar am vazut oameni care aparent par dezinteresati, dar pornind o discutie cu ei, ne dadeam seama ce insetati sunt oamenii dupa fericire, pe care o cauta in locuri gresite.

Eram in piata din Medias si daruiam Noi Testamente oamenilor.

Si tot plimbandu-ne pe acolo am trecut de doua ori pe langa un tanar ce vindea ceva legume si datorita lipsei clientilor se juca pe telefon. Aveam indemnul sa ii dau si lui un Nou Testament, dar evitam, gandindu-ma ca o sa ma refuze, mai ales ca il deranjez de la joc. Mi-am facut curaj sa-l intrerup si spre surprinderea mea, a stat ceva timp sa ne asculte, lasand telefonul deoparte, ba mai mult - parea interesat.

Folosim aceasta unealta cu adolescentii si tinerii din zona Medias, dar anul acesta am vrea sa o folosim si la alte grupuri de tineri din tara.

Our website is protected by DMC Firewall!