Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

PRAY AND GO DTS

Mar 13 2019

PRAY AND GO DTS

30 septembrie 2019 - 6 martie 2020

De ce PRAY AND GO?

De toamna trecută am început să organizăm în Mediaș weekend-uri numite Pray and Go, care au focalizarea de evanghelizare în special pentru generația tânără. Sunt mai multe metode de a spune Evanghelia celor pierduți în acest cadru, cum ar fi: rugăciune pentru oamenii bolnavi, dăruirea de Noi Testamente, mărturii personale despre vieți schimbate, cântări, mesaje scurte despre dragostea lui Isus, căutarea de comori - auzirea vocii lui Dumnezeu pentru persoane specifice la care să se meargă.

Asta este ceea ce ne-a pus Dumnezeu pe inimă pentru următoarea perioadă si ne dorim să o facem tot mai cunoscut în zona Mediașului și nu numai.

Credem că Dumnezeu va ridica o generație de tineri care va fi gata să asculte de El, să meargă și să ducă Evanghelia celor pierduți. Este așa de mult potențial și atât de puțină încurajare că se poate! Se poate doar atunci când este dorință, pasiune și dragoste…dragoste sacrificială pentru aproapele, care implică ieșirea din zona de confort.

Pe lângă temele pe care le vom aborda în școală, aceste activități nu vor lipsi atât din partea de teorie, cât și din cea de misiune!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd