Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Binecuvântând Kenya

Mar 13 2019

Binecuvantand Kenya

Privind in urma pot spune ca Dumnezeu este credincios si tot ceea ce incepe duce la bun sfarsit. Dupa 3 ani cu ajutorul Lui am resusit sa merg din nou in Kenya impreuna cu sora mea. Am vazut si am cunoscut oameni transformati de Dumnezeu.

Ne-am simtit binecuvantate, avem o familie faina care ne-a primit cu bratele deschise. Am slujit in biserica din vecinatate si intr-o biserica cu mai multi americani.

Ca şi lucrători am reusit sa mergem la centrul de reabilitare pentru fete. Unde am putut sa le slujim si sa le oferim o imbratisare calda. Apoi am fost si la centrul de reabilitare pentru baieti. Si Rebeca - sora mea - i-a invatat cateva acorduri. Impreuna am jucat fotbal si am povestit cu ei. La spital am vizitat o buna prietena, pe care am cunoscut-o la centrul de misiune acum 3 ani. La orfelinat am fost 2 zile si am reusit sa-i ajutam practic, dar am avut si progam cu peste 180 copii.

Cu ajutorul Tatalui am ajuns si la centrul de misiune pentru 2 zile pretioase, am putut impartasi experiente, sa ne rugam impreuna si sa ne incurajam. La un centru pentru fetite si femei abuzate am putut sluji si impartasi dragostea si mesajul Evangheliei.

Iar ultima saptamana am petrecut-o intr-un alt orfelinat. Cand am pasit pentru prima data era noapte si am vazut frumusete la fiecare pas, un loc verde, in munti… pana in acest moment am fost in zona desertica. Aerul curat si cladirile impunatoare din fata noastra ma duceau cu gandul la un loc dintr-o alta lume. Paseam cu credinta intr-un loc nou si cu multe sperante, orfelinat de peste 80 copii construit de americani cu spatiu de joaca. Aici am vazut ca poti avea tot ceea ce ai nevoie, daca nimeni nu se joaca si nu iti arata dragoste neconditionata, nu contează! Gandul ce nu imi dadea pace a fost sa-i imbratisez pe toti si sa le spun ca ei sunt fratii si surorile mele si pot veni sa povestim si sa ne bucuram impreuna in partasie. Dupa o saptamana am primit o scrisoare de la o tanara din orfelinat care mi-a atins inima: “Multumesc ca ai venit la noi si prin faptul ca m-ai facut parte din familia ta. Nu voi uita niciodata aceasta experianta, pentru ca mi-ai schimbat viata”. Citeam in timp ce bagajele imi erau gata si paraseam orfelinatele cu ochii plini de lacrimi si inima plina de recunostinta: “Doamne eu nu am facut mare lucru…dar Tu ai facut totul.”

Ne simtim imbogatite invatand lectii pretioase si mai ales vazandu-L pe Dumnezeu lucrând printre noi si cu noi. Dupa 4 ani de rugaciuni fierbinti familia la care stam a primit un loc de munca si ne bucuram de credinciosia Lui.

“Kenia este o tara minunata, a ramas in inima mea. Oricand m-as mai intoarce in tara oamenilor de ciocolata. Am locuit acolo timp de o luna si mi-am facut o multime de prieteni. Ma simt acasa in Kenya. Domnul sa binecuvinteze acest popor!” - Rebeca

Our website is protected by DMC Firewall!