Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

King’s Kids

Mar 13 2019

King's Kids

Demult am simţit chemarea lui Isus de a chema tineri care au potenţial de a duce mai departe moştenirea, de a face la rândul lor ucenici pentru Isus.

Și în septembrie am reuşit să ne întâlnim pentru prima dată cu un grup de 12 tineri.

Împreună cu Siril, o misionară din Norvegia, încercam să implementăm principiile King’s Kids (TPM), principiile biblice după care noi ne ghidăm ca mişcare.

Acum ne pregătim, prin întâlniri lunare, pentru a putea duce Evanghelia în zona Dobrogei vara viitoare.

 

 

“Pentru mine a fi parte din grupul de misiune înseamnă o pregătire pentru perioada în care pot arăta oamenilor dragostea lui Isus. Aici pot învăţa ce înseamnă cu adevărat misiunea și anume să renunț la mine însumi pentru ceilalți.” - D.B.

Our website is protected by DMC Firewall!