Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Despre anul 2018

Mar 13 2019

Youth With A Mission - To know God and to make Him known.Cum aș putea descrie călătoria noastră cu Dumnezeu anul acesta? 

Am pornit cu gândul că vrem ca Dumnezeu să facă ceva nou în comunitatea noastră, că ne dorim să cunoaștem mai bine voia lui Dumnezeu pentru noi în sezonul nou în care am intrat.

Și acest sezon nu a fost deloc ușor pentru noi, pentru că atunci când vrei să cunoști voia lui Dumnezeu, când vrei ca El să facă ceva nou, la început implică o dărâmare a lucrurilor vechi care nu mai aduc roadă. Și acest proces necesită multă umilință și durere.

Am fost ca un pământ pe care Dumnezeu l-a prelucrat și l-a curățat ca să poată planta semințe noi care mai târziu să aducă roadă.

Am trecut printr-un proces de prelucrare în care ne-am analizat scopul și motivația pentru care suntem aici în Tineri Pentru Misiune Mediaș.

Și am realizat că suntem aici pentru că Îl iubim pe Isus și vrem să fim slujitori credincioși în zidirea Împărăției Lui aici în Mediaș.

În același timp, Dumnezeu a început să ne încredințeze vise noi și moduri noi de a investi în oameni și simțim că suntem ca o sămânță care este încă în pământ pe care Dumnezeu o îngrijește, o udă și la momentul potrivit să aducă roadă.

Nu a fost un sezon de recoltare a roadelor, dar a fost un sezon de pregătire, modelare, un sezon în care ,,sămânța” trebuie să moară ca să poată aduce roadă.

Nu e ușor să aștepți și să nu vezi nimic ca și ,,sămânță”, dar avem încredere în caracterul, bunătatea și credincioșia ,,Semănătorului” și aceasta ne face plini de speranță pentru viitor că la momentul potrivit vom aduce roadă și ne vom bucura și de recolte noi.

Lidia Pop

DMC Firewall is a Joomla Security extension!