Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Un cadou deschis

Nov 16 2018

cadou

Natura impodobita cu o haina multi colora si mireasma ultimelor roade te imbie la a contempla si a reflecta… anul este pe terminate, cat din ceea ce mi-am propus acest an, am realizat?

O data cu anotimpul rece vin si provocarile. Ce cadou voi primi acest an? Ce cadou voi face? Unde voi petrece concediul?

Hai cu noi!!! Vrei sa fii tu, un CADOU? Vrei sa fii o bucurie pentru cei din jur?

Si acest an am dori sa fim o binecuvantare pentru zona Medias. “Un cadou deschis” este un proiect anual in care mergem in zone strategice din Medias si oferim: un zambet cald, un pahar de ceai fierbinte, o Biblie si rugaciune trecatorilor.


Daca raspunsul tau este da, te asteptam in perioada 10-19 dec 2018 la baza noastra de misiune din Medias. 

 

Our website is protected by DMC Firewall!