Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Ne pregatim pentru o noua etapa in Moldova.

Sep 28 2018

14906879 1673449249633263 7973281067279653605 n"Ca si echipa TPM Cahul am luat o pauza pentru o noua redirectionare a lucrarii si speram ca sa ne marim echipa in acest timp.  


Din ianuarie 2017 Virginia si-a luat un an de Sabat pentru ca ajunsese sa fie epuizata. In timpul Sabatului Dumnezeu i-a vorbit sa continue intr-un loc mai stabil ca sa-si revina dupa epuizare. Si s-a dedicat la TPM Medias.

Atunci cand Virginia a iesit in Sabat, eu am preluat conducerea bazei, insa anul trecut in vara am inceput sa ma simt tot mai rau. Dupa cateva teste medicale si un timp de evaluare cu mentorii mei, mi-am dat seama ca eu am nevoie de o pauza. Eram si mai framantate pentru ca si echipa noastra devenise mai mica intre timp (ramasesem 3 fete).


Dupa mult timp de gandit, multe intrebari, timp de procesare si evaluare, rugaciune, am decis impreuna cu cele doua colege ale mele, Hannah si Vio, sa ne retragem pentru o reincarcare, sa investim in noi, sa ne echipam si sa ne pregatim pentru o noua etapa in Moldova.  " 

Lilia Chetroi

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd