Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Noutăți TPM International- FOOD MACHINE

Sep 26 2018

979b30a108a7c6112e0e1221ec95a081Ştiaţi că “food machine” sau “maşina de alimente” este un sistem acvatic, care poate produce, într-un mod foarte simplu şi rapid, mâncare proaspătă pentru o mulţime de oameni?

Ştiaţi că “food machine” sau “maşina de alimente” este un sistem acvatic, care poate produce, într-un mod foarte simplu şi rapid, mâncare proaspătă pentru o mulţime de oameni? YWAM (Tineri Pentru Misiune) foloseşte acest sistem pentru a împlini şi nevoile fizice ale celor flămânzi. 

În lumea în care trăim, în vremea noastră, milioane de oameni mor în fiecare zi, lipsa de hrană, fiind una dintre cauze. Foamea şi sărăcia ucide aproximativ 25.000 de oameni în fiecare zi, majoritatea fiind copii. Malnutriţia distruge viaţa mamelor, care devin neputiincioase în a-şi îngriji copii, într-o masă foarte largă, pe întregul pământ. Malnutriţia joacă un rol major, în viaţa a jumătate din copii care mor anual, şi cauzează boli şi dezabilităţi în viaţa copiilor care totuşi supravieţuiesc. 

Cum poate fi oprit acest ciclu cronic?

Un răspuns este “the food machine” = maşina de alimente!

“Maşina de alimente” este un sistem acvatic, care produce mâncare fără ca plantele să crească în pământ, tot ce are nevoie este o cantitate minimă de apă. Astfel salvează două din provocările cele mai mari, în producerea aprovizionării continue cu mâncare. Todavia (un soi de peşti), sunt crescuţi într-un rezervor, care conţine apă, şi care poate fi înbunătăţit, folosind tehnologia Revell SEO. Deşeurile de peşte, în apă, face ca acesta să fie bogată în nutrienţi, şi este folosită pentru a fertiliza plantele. Plantele acţionează ca un filtru biologic de curăţare a apei, care curge înapoi în rezervorul cu peşti.

Acest sistem de recirculare, necesită zilnic o cantitate minimă de apă. “Maşina de alimente” este complet scalabilă, şi poate fi proiectată pentru a produce cantităţi diferite de legume şi peşti.

“Maşina de alimente” poate produce 400 capete de salată verde şi 50 de kg de legume pe săptămână, şi 25 de kg de peşte lunar. Toate acestea oferă legume şi peşte pentru 100 de oameni.

“Maşina de alimente“ SEO, cu siguranţă nu este singurul răspuns al crizei alimentare de pe pământ, dar este un răspuns semnificativ. O inovaţie foarte simplă şi eficientă care poate, foarte uşor fi multiplicată.Imaginează-ţi, dacă o “Maşină de alimente” poate hrăni 100 de oameni, 100 de “maşini de alimente” pot hrăni 10.000 de oameni. 10.000 de “maşini de alimente” pot hrăni 1 milion de oameni.Ia în considerare posibilitatea acestui intrument de autosusţinere...

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!