Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Povestea Creatorului & ProAdventure

Aug 31 2018

36426785 441225796341845 1679302414252900352 nDe multi ani Dumnezeu ne-a chemat sa fim deschizatori de drumuri pentru ca Evanghelia sa atinga generatiile de tineri din Medias. Am avut dea lungul anilor diferite modalitati prin care am provocat tinerii sa il caute pe Dumnezeu, dar din cand in cand am simtit cum El ne provoca sa schimbam medodele de abordare. 

De 2 ani Dumnezeu ne vorbeste despre o abordare noua in incercarea de a atinge generatia de tineri din Medias, si anume crearea unor contexte in care sa putem avea partasie cu tinerii, un cadru in care ei sa poata povesti viata lor si sa fie ascultati, incurajati si sa li se raspunda la intrebari. In acelasi timp simtim ca Dumnezeu ne vorbeste despre metode diferite de a intra in contact cu tinerii.

 

 

Asa am decis ca la inceputul lunii Mai sa avem un eveniment „The God Story” (Povestea Creatorului) prin care sa proclamam Evanghelia, pe limbajul tinerilor, in centrul orasului. 

Scopul evenimentul „Povestea Creatorului - The God Story” a fost sa motivam tinerii din Medias sa il primeasca pe Isus in viata lor si sa isi traiasca viata, in special perioada tineretii, pentru Dumnezeu. In acelasi timp vrem sa provocam generatia tanara sa traiasca pentru binele comunitatii si sa isi foloseasca darurile, abilitatile si timpul pentru a dezvolta Imparatiei lui Dumnezeu. Stiind ​ca tinerii sunt intr-o cautare dupa modele pe care sa le urmeze, am dorit de asemenea sa oferim modele pozitive, demne de urmat. Artistii care au interpretat pe scena au fost alesi pentru a fi persoane cu caracter si oameni care au demonstrat ca stiu sa isi foloseasca abilitatile pentru Dumnezeu si cei din jurul lor.

Evenimentul a fost organizat in colaborare cu o echipa de la YWAM Heidebeek, Youth Alive din Brateiu si grupul de tineri in Valchid.  
A  inclus mai multe momente artistice in care multi tineri artisti, cascadori, rapperi din Olanda si Romania, si-au folosit darurile si abilitatile pentru a pune in scena cea mai frumoasa poveste de dragoste - Povestea lui Dumnezeu care schimba vieti. Au fost prezenti la eveniment peste 150 de tineri, iar cativa dintre ei au venit sa primeasca rugaciune si si-au lasat numerele de telefon sa ii contactam. 

Asa s-a nascut un alte eveniment, Pro Adventure. In esenta proiectul a fost pentru adolescenti si tineri si si-a propus 2 obiective: sa impartasim cu ei Povestea lui Dumnezeu si sa mergem cu ei in misiune/evanghelizare. Au venit la Pro-Adventure 12 tineri din diferite locuri si de diferite confesiuni si am avut 3 zile extraordinare in Medias, timp in care ne-am uitat impreuna in Biblie la cea mai frumoasa poveste traita vreodata de creatie, Povestea de dragoste a lui Dumnezeu. Dupa cele 3 zile petrecute in studiu am plecat pentru alte 3 zile in Comuna Apold, o localitate la aproximativ 60km distanta de Medias. Am reusit sa mergem pe strazile localitatii, sa daruim Nou Testamente si sa impartasim Dragostea lui Dumnezeu cu oamenii de acolo. In ultima zi am facut si 2 evenimente de evanghelizare in strada la care, spre surprinderea noastra, au venit mai multi oameni decat ne asteptam si ne spuneau altii ca o sa vina. 

Tinerii au fost extrem de incurajati sa poata intelege Povestea lui Dmumnezeu, sa o traiasca si chiar sa o spuna altora. cateva marturii ale unora dintre participanti:
Când am auzit de Pro Aventure Week m-am gândit că o să fie un timp doar distracție și cam atât. M-am gândit că nu are rost să merg mai ales că nu mă simțeam bine. Dar gândurile și planurile Lui Dumnezeu nu se compară cu ale mele.Cu câteva zile înainte să înceapă tabăra, trecând printr-o situație mai grea, m-am rugat: Doamne, m-am pierdut, ajută-mă să văd iar lumina, nu știu cum dar te rog ajută-mă Tu. Chiar m-am pierdut puțin în întuneric în relația mea cu Dumnezeu. Când am ajuns în tabără și să vorbit despre "REGE" mi-am reamintit despre un " REGE care a murit pentru mine" M-am gândit la El, am vorbit cu El și am ajuns la pace, bucurie - am ajuns la lumină. În tabără am putut vedea cum dragostea Lui Dumnezeu a lucrat, a ridicat și schimbat tineri, din echipa noastră de tabără, dar și oamenii din comună Apold unde am fost să slujim și să proclamăm Vestea Bună. Am fost atât de surprinsă de timpul de laudă și închinare care l-am avut împreună, de prieteniile care le-am legat. Dumnezeu este uimitor! (Adriana Diplaș, 17 ani) 

Tabăra această m-a ajutat să cresc în relația mea cu Regele și să am o altă perspectiva despre ce înseamnă Dumnezeu!În timpul acesta am aflat ce înseamnă unitatea și bucuria! Am putut vedea vieți schimbate și asta e cea mai mare bucurie! (Estera 16 ani)

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd