Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Neinteresati de biserica ci de prietenia noastra

Feb 12 2018

Cu două săptămâni în urmă, în timp ce mergeam înspre Târnăvioara, la întâlnirea cu tinerii am văzut pe drum doi băieți. Am oprit mașina și i-am invitat la întâlnirea pe care o organizăm săptămânal.

Deși mi-au spus că vor veni, nu mă așteptam ca asta să se întâmple, mirosul de țigară îmbibat în hainele lor, vestimentația ruptă și sărăcăcioasă făcându-mă să fiu suspicioasă.

 

Spre surprinderea mea, au venit. La început au fost mai stingheriţi, dar atmosfera primitoare pe care am creat-o şi activităţile i-au ajutat să se integreze repede. Pentru că unul dintre ei nu ştia să citească a trebuit să schimbăm metoda de citire a Bibliei (fiecare pe rând citeşte câte 3, 5 versete) pentru ca să nu se simtă prost.

M-am bucurat să-i văd atenţi în timp ce lecturam din Evanghelia după Luca, iar prin răspunsurile pe care le-am primit de la ei, puse la finalul lecţiei, mi-au transmis că au fost atenţi.

Să ne rugăm pentru Dumitru şi Niculai. Să continue să vină la întâlnirile pe care le organizăm şi să-L întâlnească pe Isus.

Sergiu este un alt băiat de 12 ani, care este nelipsit de la întâlnirile noastre chiar de la început. El este un copil mai activ, punându-ne de multe ori răbdarea la încercare. Sergiu ne povesteşte multe din amintirile pe care le are cu bunica sa, pe când acesta trăia îl aducea de multe ori cu ea la biserică. Părinţii lui nu sunt interesaţi de biserică, la fel este şi el, vine la întâlnirile noastre fiind atras mai mult de activităţile şi prietenia noastră. În cazul lui Sergiu sunt cei mai mulți din tinerii cu care ne întâlnim. Nu sunt interesaţi de biserică sau de Isus ci doar de activități și prietenia noastră. Cu toate acestea, la fiecare întâlnire, noi îi provocăm să citească Biblia, să se roage şi să caute să aibă o relaţie cu Dumnezeu.

Continuăm să ne rugam pentru ei, să-L întâlnească pe Isus, iar viața lor să fie schimbată.

Moni BiduDMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd