Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Personal si voluntari noi la TPM Medias

Feb 07 2018

Viaţa în comunitatea TPM Mediaș este frumoasă şi ne place să o numim `viaţă îmbelşugată` , şi asta pentru că avem ocazia să cunoaştem atât de mulţi oameni- oameni talentaţi, cu multe şi diferite daruri prin care fiecare dintre noi este îmbogăţit.

Dar, dincolo de aceste părţi frumoase pe care le are viaţa trăită în comunitatea TPM,  este şi acea parte mai puţin frumoasă, când oamenii care ne-au devenit dragi, pleacă!

 

 

Si-au incheiat slujirea la noi

La începutul lunii Ianuarie Andreia Coroian şi Mihai Petrean care au fost cu noi pentru o perioadă de câţiva ani, s-au mutat, ei s-au alăturat familiei Tineri Pentru Misiune din Cluj.

Andreea a slujit alături de TPM Mediaş timp de nouă ani. Recent, Dumnezeu i-a vorbit de o schimbare, iar asta sa concretizat în mutarea ei la Cluj. Ea este acum parte a familie TPM din Cluj(Borhanci), va continua să îl slujească pe Dumnezeu acolo.

Mihai care a slujit alături de noi timp de aproximativ 3 ani, s-a alăturat echipei ELS din Cluj (Baciu) şi continuă să se implice în slujire acolo.

...Si Domnul ne trimite altii

În acelaşi timp, Dumnezeu continuă să ne trimită oameni noi, prin care binecuvintează comunitatea noastră şi care sunt un ajutor pentru noi.

Moni Bidu este din Suceava. Ea a terminat SBI-ul (Scoala de interpretare a Bibliei) în urmă cu câțiva ani la TPM Mediaş şi a mers de mai multe ori alături de noi, în diferite ţări, în misiuni pe termen scurt. Din luna Octombrie 2017, ea s-a alaturat echipei noastre  pentru o perioadă nedefinită.

Alina Curic este o romancă crescută în Italia, ea a făcut DTS-ul(Scoala de Misiune) şi SBI-ul la TPM Mediaş.

Ionuţ Goia este din Alba Iulia, şi el a terminat DTS-ul, anul trecut în cadrul campusului nostru. Atât Alina cât şi Ionuţ, în urma acestori şcoli, au ales să ajute şi să binecuvinteze comunitatea TPM Mediaş pentru un timp de trei luni!DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd