Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Redirectioneaza 2% pentru baza de misiune

Feb 05 2018

2Nu te costă nimic să crești cu un grad temperatura în baza de misiune a TPM Mediaș

Redirecționează 2% din venitul tău pentru sistemul de încălzire al Fundației noastre!

Fie că ești angajat sau pensionar poți dona 2% din impozitul tău pe venit pentru repararea sistemului de încălzire de la Fundația “Tineri Pentru Misiune Mediaș”. Contribuabilii persoane fizice pot redirecționa 2% din impozitul pe venit către organizația noastră (care ar ajunge, neredirecționat, la bugetul statului sau alte organizații pe care le decide statul).

Poți face aceasta în 3 pași foarte simpli:

Pasul 1

Download-ează declarația 230 gata completată cu datele fundației de aici doc sau pdf

Declaratia 230 pdf

Declaratia 230 doc

Pasul 2

Completează-ți datele personale la secțiunea ” I ” din declarație

Pasul 3

Depune declarația la biroul ANAF la care ești înscris (aici afli unde este biroul ANAF la care ești arondat în funcție de domiciliul tău stabil - https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm)

sau

trimite-o prin postă recomandat la adresa biroului ANAF la care ești arondat în funcție de domiciliul tău stabil - de aici afli adresa e acelasi link ca mai sus

sau

trimite-o simplu prin postă la adresa noastră (TPM Medias, Str. Angărul de jos 28, Mediaș, Sibiu, 551252) pana la data limita 15 mai 2018 și ne vom asigura noi că ajunge unde trebuie.

Important: dacă ai o identificare electronica la ANAF poți depune formularul 230 direct pe contul deschis online

Trebuie să știți că redirecționarea este gratuită, adică nu plătiți nimic pentru completarea formularului și depunerea lui (dacă alegi să îl trimiți prin postă te va costa timbrul).

DMC Firewall is a Joomla Security extension!