Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Misiune Bacau 2017

Nov 24 2017

bacauEchipa de misiune Bacău 2017 , a avut un număr de 7 participanți ( Daniel Viliman, Rebeca Dumitru, Simona Popescu, Ionela Bordea, Nelu Plavan, Florin Răducanu și Diplaș Adriana), toți lucrând cu același zel pentru un singur țel.

Misiunea a avut loc pe o rază de trei orășele din Jud. Bacău, cum ar fi: Dărmănești, Onești și Tg.Ocna.

Ca și proiecte principale prin care Evanghelia a fost auzită atât de cei mici cât și de cei mari, am avut:

  • Lucrarea cu copiii (programul AWANA)
  • Cinema în aer liber (Viața lui Isus)
  • Cort Medical

 

“Știu că această misiune care am făcut-o la Bacău, a fost ce-a mai bună alegere din viața mea. Acum scriu și de ce : Eu, și noi toți am fost puși cu un scop în echipă . În primul rând, am fost apreciată și asta m-a făcut să am curaj să fiu cine sunt eu . Eu, personal de la fiecare am învățat câte ceva pozitiv. Toți colegii mei au fost pentru mine o binecuvântareee!!!! Dumnezeu s-a folosit de noi și continuă să se folosească. Pentru mine, misiunea a fost și este o lecție , am învățat ce înseamnă să am răbdare în adevăratul sens al cuvantului , am descoperit daruri care le am în mine de la Dumnezeu. “ Mărturie, participant- Adriana Diplaș

 

“Această lucrare făcută, a fost un timp închinat Domnului cu tot ce am avut noi la dispoziție. Este minunat să vezi cum Domnul te poate folosi în viața oamenilor cu ceea ce ești și poate pe moment nu realizezi. Însă, văzând imaginea de ansamblu, rămâi întotdeauna surprins. A fost o mare onoare să putem lucra împreună cu oameni diferiți din mai multe zone ale României și de asemenea din alte confesiuni. Ce ne-a adunat împreună ,a fost “dragostea pentru aproapele nostru”, fiind pregătiți să arătăm prin faptele și atitudinea noastră.” Mărturie, lider misiune- Daniel Viliman

“Investeste in ceea ce ramane vesnic, nu in ceea ce este trecator” Motto Misiune Bacău 2017

DMC Firewall is a Joomla Security extension!