Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Oltenia este inca un camp de misiune

Nov 24 2017

olt2

Salutare, ma numesc Emanuel și fac parte din TPM Craiova. Anul acesta am avut ocazia sa conduc echipa de Promisiune din Oltenia împreuna cu Anca Teodorescu.

Dumnezeu m-a binecuvântat cu o echipa de 8 persoane, spun asta deoarece am fost foarte uniți și astfel am putut sa fim eficienti pe parcursul misiunii.

Am mers in 3 zone ale Olteniei: Poiana Mare, Slatina și Craiova.

Focalizarea noastră a fost pe lucrarea cu copiii, am încercat sa le vestim evanghelia pe întelesul lor prin cântecele, lecții biblice, memorat versete si jocuri. Alte lucrari la care am luat parte: Evanghelizare, cântat in oraș, vizite spital, slujire in biserici și ajutor practic. Ne-am bucurat de asemenea ca am putut sa fim o încurajare pentru slujitorii din zonele respective și ca Dumnezeu ne-a folosit intru-un mod minunat.

Una din lucrările care mi-a plăcut cel mai mult a fost cea din Slatina, mai exact intr-un sat din apropiere care nu fusese evanghelizat pana in acel moment (este vorba despre satul in care am copilărit eu). Am făcut un concert in aer liber unde am putut sa vestim Cuvantul lui Dumnezeu, iar la sfârșit ne-am rugat pentru ei. M-am bucurat enorm de deschiderea lor și majoritatea au spus ca ne aștepta sa mai venim, iar o familie a zis ca o sa ne găzduiască la ei oricând. Aici am văzut mâna lui Dumnezeu la lucru pt ca eu ma tot rugam de 3-4 luni ca El sa-mi deschisă o ușa de cuvânt. Prin asta am înțeles clar ca trebuie sa investesc in acest loc si sunt nerăbdător sa ma reîntorc.

oltolt1 olt3

Our website is protected by DMC Firewall!