Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

In triburile si satele din Uganda

Nov 24 2017

ugandaMarturii Echipa Promisiune Uganda 2017

După o lungă călătorie am ajuns în Soroti la baza de misiune YWAM. În aceste 3 săptămâni ne-am alăturat misionarilor locali în diferite lucrări sociale și de evanghelizare. În special o familie tânără din Argentina (Federico și Belen) a fost împreună cu noi pe toată această perioadă.

A fost un timp încărcat dar, binecuvântat , în care am văzut cum Dumnezeu poate lucra cu noi și pentru noi.


În prima săptămână, în fiecare dimineață am fost la două școli, unde am putut preda lecții biblice și cântecele. Am fost surprinși să vedem cât de bucuroși erau copiii să ne vadă sau când primeau o simplă bomboană sau un balon colorat.

Dupămasa am vizitat și evanghelizat femei și bărbați din închisoare. Ne-am bucurat văzând cât de sinceri și deschiși erau la cuvânt, și închinarea lor era deosebită, L-am putut simți pe Dumnezeu lucrând acolo.


În a doua săptămână am mers la o casă de copii (Amecet). Copii erau de vârste foarte mici, de la câteva zile până la trei , patru ani. Am putut sluji acolo hrănind copilașii, jucându-ne cu ei , schimbându-i de scutece și oferindu-le dragoste.
În ultima săptămână am vizitat orășelul Moroto, în regiunea de triburi Karamoja. Am urcat pe munte unde am slujit la o biserică micuță.; oamenii de acolo trăiesc foarte simplu în case micuțe și supraviețuiesc de pe o zi pe alta. Astfel de oameni am găsit și în zona secetoasă din Nakiloro (un sat/trib la graniță cu Kenya) unde am mers la altă biserică. Nu mă gândeam că vom găsi în 2017 oameni care încă mai trăiesc în acest mod, departe de orice civilizație.
Dumnezeu ne-a folosit pe fiecare în mod diferit în această misiune , au fost experiențe care ne-au marcat și ne-am putut maturiza spiritual.

Mărturie Andreea
Da ,pentru mine a fost cu adevărat o adevărată experiența și am văzut mana Lui Dumnezeu cum lucrează.
A fost visul meu de a ajunge în Africa și Dumnezeu a răspuns rugăciunilor mele . Pot spune ca Africa nu e deloc așa cum pare în poze și e total diferit sa fiu acolo cu ei . Bucuria lor m a surprins și modul lor de a fi așa mulțumiți. Am văzut un altfel de închinare și cum trăiesc alți oameni și mi am dat seama ca toți sunt foarte importanți în ochii Lui. Și Dumnezeu ne iubește chiar pe toți și avem mare pret pt El.
La început am crezut ca nu fac nimic prea important acolo în timpul misiunii. Dar El mi a arătat ca numai propria noastră prezenta îi încurajează pe ei. Și Domnul chiar m a folosit așa cum îmi doream . Am învățat sa fiu mai multumitore șI sa am mai mare credinta în El. De asemenea un lucru surprinzător pt mine a fost sa ascult vocea Lui . Și sa mi dau seama ca El îmi poate vorbi personal mie . M am întors cu adevărat schimbat din misiune și a fost cea mai frumoasa experiență pt mine sa văd oamenii focalizati pt Împărăția lui Dumnezeu . Vreau sa mă întorc acolo din nou . Și chiar pt mai mult timp .
Vreau sa fac misiune pe viitor spre slava Sa pt ca știu ca sunt popoare care au nevoie sa adusă despre Domnul meu Isus Hristos

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd