Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Echipa de misiune in India- marturii si imagini

Nov 24 2017

india teamEchipa de India a fost formată din patru persoane. Fiecare unică si ciudată in felul sau, dar fiecare a adus o contributie specifica echipei.

Viziunea noastră a fost ,, să fim extensia mâinilor lui Hristos pentru a aduce indienii mai aproape de El”. 


Ne-am dus în N Indiei, în statul Bihar, care era considerat cimitirul misionarilor. Căldura, temperatura ridicată, mizeria și aglomerația erau factori care îți încercau adevărata motivație de a fi în acea zonă.

Am colaborat cu o familie de români care erau stabiliți de mai mulți ani în India.

Ne-am folosit într-adevăr mâinile: spălat, curățenie, vopsit, gătit! În cea mai mare parte a timpului am fost implicați într-o școală primară dintr-un cartier sărac. Acolo am predat limba engleză, am spălat copiii, ne-am jucat cu ei.

A fost o mare bucurie să vedem la sfârșit cum Dumnezeu ne-a ajutat să împlinit viziunea ce El ne-a încredințat-o!

MARTURII

20170822 100546

 

Tanti Gica:
India, un vis transformat în realitate
Mă numesc Gica, am 57 de ani, sunt din Iași și sunt văduvă de 7 luni.
Încă din tinerețe visam să merg în India, să ating copilașii aceia. Părea o idee îndepartată, dar anul acesta, cu ajutorul Domnului mâinile mele au atins acești oameni.
Nu vorbesc engleza, nici hindi, dar limbajul iubirii e internațional...și cred că acum pot bate pe oricine la mimă!
Mi-a plăcut foarte mult să spăl copilașii răpănoși din slam. Aveam așa o bucurie când degetele mele frecau și gâdilau pielea lor cafenie. Simțeam că mâinile mele sunt extensia mâinilor Răscumpărătorului! Asta e dublă bucurie: aici pe pâmânt și sus în cer!

IMG 20170809 084614

 IMG 0600

 

 

 

 

 

 

 

 

 Moni, 27 ani, Suceava:

Cine vrea să fie cel mai mare...să slujească!
Toată viața învățăm, fie prin observare, fie prin cunoștință, fie prin experiență.
Unele lecții nu reușim să le învățăm doar din teorie, ne trebuie cadrul în care să experimentăm.
Am mai auzit că slujirea e mai mult decât a vorbi în public, a te ruga în ascuns sau colectiv, auzisem că poate îmbrăca diferite haine.
În India au fost momente când doar am făcut curat, sau am vopsit, uneori eram frustrată și îmi părea ceva ,,nespiritual”. Într-o zi am fost invitată să vorbesc la o întâlnire de femei pe tema,, Sacru și Profan”,ideea ca totul e spiritual: fie că te rogi, gătești sau postești.
Când mă pregăteam inima mea a fost străpunsă când m-am uitat la Isus( a fost tâmplar, a ajutat practic). Când am ajuns la întâlnire, femeile ne-au spălat picioarele.
Le-am vorbit cu pasiune că în ochii lui Dumnezeu închinarea e atât de cuprinzătoare...
Le-am vorbit lor, dar mi-am vorbit și mie...și apoi am continuat să ma închin Lui pe genunchi spălând podeaua sau prin cântare vopsind zidurile..

india 5

moni

 

 

 

 

 

 

 

 

20170822 112804Flori, 25 ani, Slatina
Nu contează locul sau timpul, ci PERSEVERENȚA!
A...B...C... Zilnic se auzea glasul micilor indieni care încercau să rostească alfabetul pe un ritm sacadat. Se străduiau să-l cunoască pe marele dezlegător de mistere: Alfabetul.
Cei mai mulți dintre copilași erau săraci, unii erau nespălați, alții obraznici și destul de limitați din punct de vedere intelectual.
Oricât mă străduiam să le explic, parcă exista o perdea impenetrabilă ce le bloca capacitatea de observare și memorare.
Lucrătorii localnici ne-au spus că pasivitatea părinților, carența de vitamine și mai ales filosofia lor îi limitează să trăiască deplin în capacitățile lor umane.
Mă rugam, mă jucam cu ei, le explicam,repetam din nou. Era așa o mare bucurie când vedeai că unul reușește să-și amintească ce te-ai străduit să-i înveți.
Am avut momente de epuizare, dar s-a meritat să continui. Cineva l-a învățat pe A,un altul pe Z..
Dacă tu ai fi profesorul acestor copii cum ai continua să lucrezi cu ei???

 

IMG 20170824 110523

IMG 20170809 084509 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mircea, 31 ani, Mediaș
india 2

Sunt polițist. Sunt obișnuit să mă îmbrac în uniformă și să-mi exercit autoritatea atunci când este cazul. Vara asta mi-am lăsat uniforma și legitimația de polițist și am îmbrăcat uniforma de soldat a lui Hristos.
Au trecut 3 ani de când talpa piciorului meu a călcat ultima oară meleagurile indiene. Știam că dacă voi umbla pe urmele Comandantului voi intra într-un război cu Inamicul. Tabara de bătălie a fost diferită. Aglomerația, sunetele de claxon infernale, mirosurile grele și imaginile șocante erau gloanțe îndreptate către mine.
Coșmarurile, frica, conflictele erau ca un laț ce încerca să mă țină legat și să mă paralizeze. Mi-am aminitit de Cel ce m-a chemat, am ales să merg la antrenamentele Lui și să încep să acționez conform voii Lui! Atunci când Îi urmezi strategia îți pavezi drumul spre victorie!
Fie că ești polițist sau nu, cu toții suntem soldații Lui în diferite tabere de luptă!

 

india 3

IMG 20170821 09425220170814 104304

Our website is protected by DMC Firewall!