Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Ajuta la incalzirea bazei de misiune

Nov 07 2017

PROIECTUL 150

23414509 10155414341672912 1554049770 nDe cativa ani avem constant probleme cu incalzirea bazei noastre de misiune, de multe ori ramanand in frig sau fara apa calda. Acum la inceputul toamnei am reusit sa testam sistemul de caldura si am ajuns la concluzia ca nu vom face fata iernii cu sistemul actual. Am chemat mai multi specialisti sa verifice sistemul si sa ne dea mai multe solutii.


Se pare ca varianta cea mai simpla este de a imbunatati sistemul pompei de caldura ecologice existente (inlocirea unui compresor defect/ sau inlocuirea centralei, saparea a inca 4 puturi ​la adancime de 100 m, instalarea unui sistem HPAC care va face schimbarea functionarii centralei din functionare de iarna in functionare de vara, Instalarea de debitmetre pe fiecare put).


Cum aceste reparatii si imbunatatiri vor costa intre 22 000 si 35 000 eur, avem nevoie de ajutorul cat mai multor persoane si prieteni ai misiunii. Mai multe detalii tehnice si bugetul detaliat la acest LINK

Cum poti darui?

1. LUNAR:  150 de persoane care sa ne sustina cu minim 10 euro=50 RON/ luna timp de un an!
2. TRIMESTRIAL: Poti face o donatie trimestriala (eg 150 RON/ o data la 3 luni)
3. SPONTAN: sau poti face o singura donatie cu suma pe care Dumnezeu ti-o pune pe inima!
* cu specificatia "pentru sistemul de incalzire"

Conturi bancare:

BCR Medias: Strada Mihai Eminescu 2A, Mediaș

Cod Swift: RNCBROBU

RO96RNCB0231019549760001 - RON, RO69RNCB0231019549760002 - EUR

Fundatia Tineri Pentru Misiune Medias, Str.Angarul de jos Nr.28 Medias, jud:Sibiu

Paypal: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Update despre sistemul de incalzire- febr 2018

Am reușit să rezolvăm o parte din problemele sistemului de încălzire de la baza de misiune... 

Am săpat încă 4 puțuri de 100 m, cu ajutorul lui Dumnezeu și a multor persoane care au dăruit, pentru a avea suficiente resurse de căldură din pământ pe care centrala le folosește pentru a încălzi casa.

Toate acestea ne-au costat 12000 euro din care 7000 euro i-am primit deja de la mulți donatori. Multumim pentru susținerea voastră.

Pentru că iarna aceasta nu a fost foarte rece am reușit să încălzim casa fără să reparăm centrala și încă investigăm dacă se poate repara (mașina efectivă care produce căldura) sau trebuie să o schimbăm. În cazul cel mai pesimist al necesității schimbării va fi nevoie de o investiție de încă 23000 euro, dacă nu sperăm să reușim repararea cu maxim 10000 euro. Facem această investiția cu speranța că nu va mai fi nevoie de nici o alată investiție urmatorii 15-20 ani. Dumnezeu e așa de bun cu noi!

Our website is protected by DMC Firewall!