Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Isus da valul la o parte

Oct 29 2017

Jurnal de misiune - Andreea Coroian

Octombrie 2017, Romania

 

Afla ce a lucrat Domnul în Orientul Mijlociu și Europa în călătoriile de misiune ale Andreei.

 

  Isus da valul la o parte II

~ Orientul Mijlociu si Europa ~
         
 


Inca de la inceput cand am ajuns in Mafraq,
m-am simtit ca acasa. Pe ultima suta de metri
mi-am dat seama cat de repede au trecut cele 2 luni si cat de greu o sa imi fie sa plec :(
Oamenii cu care am lucrat au devenit familia mea!
Atatea experiente frumoase, cat si mai neplacute traite impreuna, pe care le voi adauga in traista mea cu marturii si amintiri pretioase :D
 

 

 
Anul acesta, in perioada vara/ toamna, Romania a avut 3 echipe de tineri care au slujit in mi.siune in lucrarile din Mafraq, la granita cu Siria! Doua echipe au fost trimise de TPM Medias, si o echipa de la diferite biserici din Cluj!

Scopul principal in timpul petrecut in Iordania cu echipele a fost sa sustinem mision.arii care sunt pe termen lung in acest loc. Ei sunt in prima linie si se afla sub un atac spiritual intens. Atmosfera sprituala este foarte grea si am simtit asta pe propria-mi piele in special cand intram in casele musul.manilor cu intentia sa le vestim Cuvantul, uneori simteam ca parca cerul s-a inchis! Discutam impreuna cu prietena mea din Egipt care locuieste aici de peste 5 ani, fiind intr-o astfel de vizita in care desi au impartasit de multe ori povesti din Biblie, au urmarit portiuni ale filmului cu Isus, d-na respectiva nu isi mai amintea nimic. Intr-o alta familie, de fiecare data cand translatorul nostru incepea sa citeasca din Cuvant, barbatul casei - tatal copiilor adormea. Ne-am dat seama ca e nevoie de multa rugaciune si ca pentru unii din ei, prima data trebuie castigata batalia pe genunchi in lumea spirituala inainte de a le explica Cuvantul lui Dumnezeu!

  

Atat eu cat si alti lucratori de aici, am experimentat diferite atacuri la nivel fizic sau spiritual, dar multumesc lui Dumnezeu care ne-a ocrotit asa incat sa putem duce

 la bun sfarsit lucrarea pentru care am venit

.Din nou vreau sa marturisesc faptul ca ma simt atat de nevrednica dar in acelasi timp onorata sa fiu parte la ceea ce Dumnezeu face in lume. Cred ca este un moment crucial timpul in care ne aflam si oportunitatile pe care Dumnezeu ni le pune in fata pentru a vesti Evang.helia si a duce la bun sfarsit Marea Trimitere! Haideti sa punem fiecare umarul, cu darurile noastre, posibilitatile financiare pe care le avem sau prin sustinere in rugaciune si impreuna sa ducem Imparatia pana la marginile lumii!

 

RUGATI-VA PENTRU:

 •  o familie de sirieni care impreuna cu copiii lor au participat la programul de engleza din aceasta vara si vor continua si in toamna. Sunt foarte ospitalieri si darnici, au invitat multi voluntari la ei acasa la masa, iar saptamana trecuta i-am invitat si eu la biseri.ca la o prajitura. Au venit si am avut un timp foarte bun impreuna iar la final ne-au multumit cu lacrimi in ochi pentru prietenia noastra si ne-au cerut in mod foarte serios sa ne rugam pentru ei.
 •  Khalid si Fatima, un baietel de 5 ani si mama lui care traiesc in conditii mizerabile, Fatima a fost mult abuzata si traumatizata de mica, incat nu e in stare sa aiba grija de casa ei sau de baietel…rugati-va ca Dumnezeu sa se foloseasca de lucratorii de aici pentru a o vindeca pe aceasta femeie atat de pretioasa in ochii Lui si pentru a o transforma in femeia pe care a creat-o El sa fie!
 • toti cei care au auzit Cuvantul lui Dumnezeu, ca sa aduca rod in inimile lor
 • toti cei care au luat decizia sa il urmeze pe Is.us dar au nevoie sa fie ucen.icizati. Ei si-au luat un risc foarte mare, si conditiile de viata nu sunt neaparat de partea lor. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa ii intareasca pe cale!
 • lucratorii pe termen lung de aici, ca Dumnezeu sa ii protejeze, sa le dea favoare cu autoritatile si sa le reimprospateze pasiunea si viziunea pentru musul.mani. De asemenea sa ne rugam pentru intelepciune si perseverenta pentru a sti cum sa ajunga la inimile celor pe care ii viziteaza!
 • unitate si viata in trupul lui Hristos din Iordania
                                 
 
GIBRALTAR - SARBATOAREA CORTURILOR
 
 
 
La doar 2 zile dupa ce am ajuns acasa am plecat din nou si dupa multe zboruri, drumuri cu autobuzul sau taxiul, tragand geamantuanul dupa mine de la o statie la alta si o noapte petrecuta in aeroport, am ajuns in Gibraltar la Sarbatoarea Corturilor…eveniment deosebit pe care anul trecut l-am sarbatorit la Medias impreuna cu lucratori TPM din toata Europa!  Anul acesta am fost invitata sa fac parte din echipa de organizare…acest privilegiu vine si cu o responsabilitate si sacrificiu mai mare. Dar simt ca Dumnezeu ma cheama din nou si din nou sa pasesc in afara zonei mele de comfort si visez maret!

 

Scopul acestei sarbatori este:

 • de a ne aduna in prezența lui Dumnezeu pentru mijlocire și închinare
 • de a sluji unul altuia și a ne încuraja reciproc în Duhul Sfânt
 • de a dezvolta relații și creea rețele de colaborare
 • de a primi viziune pentru evanghelizarea si ucenicizarea Europei
 • de a pregăti și echipa lucratorii TPM din Europa în domeniile de închinare, rugăciune și mijlocire
 

A fost un timp deosebit petrecut in prezenta lui Dumnezeu, in mijlocire pentru Europa si lumea musulmana dar si un timp care a adus multora din cei prezenti reimprospatare, vindecare, claritate si umplere cu Duhul Sfant!
 
 
 

 

   

 
 

 

 
A sosit momentul sa ies din nou din zona de comfort! Urmeaza o schimbare majora in viata mea pe care o voi impartasi in urmatoarea scrisoare! Ramaneti conectati! Urmeaza detalii....
 
Daca doriti sa fiti parteneri cu mine in misiune prin suport financiar:
 
          Cont bancar: Coroian Andreea Maria Banca Transilvania sucursala Medias
          RON : RO80BTRL05801201T24678XX
          EUR : RO55BTRL05804201T24678XX

          SWIFT CODE : BTRLRO22
        Paypal: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  
Our website is protected by DMC Firewall!