Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Conferinta de misiune la Dublin, Irlanda

Feb 06 2015

Pentru romanii din diaspora, in mod special pentru cei din sau din apropierea orasului Dublin, Irlanda, va invitam la o conferinta de misiune organizata de Tineri Pentru Miisune Medias in colaborare cu Biserica Metanoia International.

Tema: PASIUNE pentru Dumnezeu... comPASIUNE pentru oameni

Data- 13 Martie 19:00-21:00 si 14 Martie 17:00-21:00

Adresa- Unit 6B Goldenbridge Industrial Estate, Tyrconnell Road, Inchicore, Dublin 8. Metanoia International.

Contact : Lucian Sebastian Pop tel. 0861236427.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd