Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Toamna la Medias- newsletter nov 2014

Nov 19 2014

Scoala de Ucenicie
Suntem la jumatatea Scolii de Ucenicie. Sunt 11 studenti, din Romania, Egipt si Olanda.

"Stiu ca Dumnezeu m-a adus aici ca sa-mi descopere chemarea pe care o are pentru mine. Vad cum imi vorbeste si imi arata pas cu pas ce sa fac cu viata mea."  (Larisa)
"Mi-a placut mult saptamana despre Natura si Caracterul lui Dumnezeu." (Ditza)
"Eu vin din Olanda. De cativa ani sunt in misiune in Rep Moldova. Merg acolo cateva luni pe an si vreau sa aduc o schimbare in viata copiilor. Pentru mine e un timp de odihna si meditare. Stiu ca pentru acest an Dumnezeu m-a chemat in Romania. Imi place in Medias dar imi este dor si de Moldova. E greu sa fii student din alta tara. "(Dirk K.) ....

citeste mai mult aici

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd