Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Cautand raspunsuri intr-o lume plina de intrebari

Jan 03 2014

Deseori ne intrebam: pentru ce traiesc eu? care este scopul meu in aceata lume ca si crestin? In zilele acestea tot mai multi tineri au o multime de intrebari, cauta ceva...tanjesc sa afle care este rostul lor. In urma cu cateva saptamani 5 tineri curajosi (Rebecca din USA, Alex, Moni, Sami si Alina) au venit la Medias la baza noastra de misiune in speranta ca acest timp petrecut aici le va oferi raspunsuri si noi sensuri.

La  baza noastra de misiune ei au oportunitatea de a-si descoperi darurile si de a se implica voluntar in diferite activitati: cu copiii, cu tinerii, proiecte de evanghelizare si plantare de biserica, lucrari practice in baza de misiune, participarea la misiuni pe termen scurt si la cursuri de formare, etc. Cu acestea se imbina rugaciunea, studiul biblic, ucenicia unu la unu, si participarea la alte activitati ale echipei noastre prin care se urmareste cresterea lor spirituala si dezvoltarea unei relatii mai profunde cu Dumnezeu si cu oamenii din jur. Acesti tineri vin din diverse judete ale tarii, din diferite biserici crestine, si incurajarea noastra este sa fie in continuare activi si o binecuvantare in bisericile lor, dar si un exemplu pentru tinerii de seama lor care au aceleasi intrebari si cautari. Baza noastra este deschisa penru astfel de tineri care doresc sa-si descopere chemarea, sa se pregateasca pentru lucrari crestine locale, internationale sau sa fie o persoana cu impact intr-un domeniu din societate. Daca esti un astfel de tanar, te asteptam sa ne contactezi!

In numele echipei Tineri Pentru Misiune,

Rebeca si Dana

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!