Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Pune, Maharashtra

Jun 04 2014

dandv

Dana este din Galați, din Biserica Penticostala Emanuel.
Timp de 10 ani a investit în ajutorul copiilor în dificultate și a ajutat în biserica locală.
În 1999 a ajuns prima dată în India și s-a întors de atunci acolo în misiuni pe termen scurt/mediu aproape în fiecare an, implicându-se în lucrări cu săraci, ucenicie tineri, evanghelizare. 

În 2006 s-a alăturat organizației TPM Mediaș unde a participat la Școala  Biblică, la misiuni locale și externe și a ajutat în Departamentul Comunicare. A făcut Școala de Ucenicie în Africa de Sud și o Școală de Producție Video.

S-a mutat în India in 2010 in Pune, statul Maharashtra și lucrează cu o baza TPM de acolo dar si cu biserici locale, sprijinind proiectele acestora, inițiind noi proiecte pentru copii și femei. Creativă, plină de idei, folosește media modernă pentru a evangheliza sau a inspira pe alții la misiune. Ea este un sprijin pentru echipele de termen scurt de romani care merg sa ajute acolo dar si pentru tineri care doresc sa se implice in India pe termen lung.

Vili este din Tonga (continent Australia). Inca din adolescenta s-a implicat ca voluntar in organizatia crestina Scripture Union. In urma cu 10 ani s-a alaturat organizatiei TPM slujind mai intai in China , apoi in India. Slujeste prin muzica, arte, ucenicie tineri, studiu biblic si sprijinul lucrarilor bisericilor locale. 

El si Dana au devenit o familie in 2016 si continua slujirea lor in India. 

Motive de rugaciune

 

    • pentru protecție spirituală și sănătate 
    • pentru noi lucrători care să meargă acolo pe termen lung
    • pentru lucrările locale în care se implică în India

 

Contact:

 danaindia(@)yahoo.com (fara paranteze)

  

Scrisori de rugaciune

2017

nov- citeste aici

aug- citeste aici

mai - citeste aici

2016

Raport misiune an 2016- citeste aici 

sep- citeste aici

iun- citeste aici

mar- citeste aici

2015

nov- citeste aici

apr- citeste aici

2014

oct- citeste aici

mai- citeste aici

febr- citeste aici

DMC Firewall is a Joomla Security extension!