Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Oltenia Cris

 

cris

Cristina s-a născut în Cluj Napoca. Și-a predat viața Domnului Isus la 18 ani. În anul 2008 a urmat cursurile Scolii Internationale de Ucenicie în Amsterdam, Olanda.
S-a alăturat personalului Tineri Pentru Misiune Mediaș începand cu Februarie 2009. Este implicată în Școala Internațională de Ucenicie, organizeaza Școala de Perspectivă Biblică Asupra Lumii, slujește în grupul de tineri de la Târnavioara (un sat din apropierea Mediașului). Viziunea ei este să aducă și să fie speranță pentru comunitatea în care a pus-o Domnul, și în special în Oltenia.

Sunt o tânară care a avut binecuvântarea să crească și să se dezvolte în Cluj Napoca. Am studiat si practicat asistența medicală in Cinica de Neurochirurgie timp de 6 ani. În anul 2006 am fost într-o călătorie scurtă în Oltenia. Nu am fost atinsă neapărat de sărăcia materilă a locurilor ci mai degrabă de săracia spiritulă. În acea vreme, în Drăgănești Olt o mână de misionari slujeau Domnului și puseseră bazele unei asociații care se numea ”Speranță pentru comunitate”. Din acel moment Domnul mi-a aratat responsabilitatea pe care o am față de aceste meleaguri. Si apoi am continuat să aud de sate care nici măcar Biserică Ortodoxă nu aveau. Am început să mă rog și Domnul mi-a condus pașii înspre Școala Intenațională de Ucenicie din Olanda. Și apoi mai târziu Domnul mi-a deschis ușa să slujesc în Tineri Pentru Misiune Mediaș. Am venit aici cu scopul de a aduna o echipă ca apoi să mă mut în Oltenia.
Viziunea mea: Exist ca să aduc speranța și bucuria Împărăției lui Dumnezeu, în Oltenia și în orice altă comunitate mă va călăuzi Domnul, prin: ucenicie, rugăciune, relații sănătoase, studiu biblic, evanghelizare, misiune și medicină modernă.

Stiri de la Cristina

 

*sept 2014- citeste aici

DMC Firewall is a Joomla Security extension!