Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Oltenia

Jul 25 2014

Despre noi
Suntem Mihai și Ema, avem doi copii și lucrăm cu Tineri Pentru Misiune Mediaș din 2008, respectiv 2009. Împreună sau separat am fost în misiuni pe termen scurt în Romania, Macedonia, Republica Moldova, Serbia, Ucraina, Turcia, Egipt, Uganda, Kenia și India. Local am fost implicați în: administrare, evanghelizare, ucenicie, predicare, predare la scoala de misiune, și parte din echipa de conducere.

Viziune
Să ajutăm oamenii să Îl cunoască pe Dumnezeu și să își împlinească chemarea.

Proiect pe termen lung
De câțiva ani avem pe inimă Oltenia. Dacă până acum am fost de mai multe ori pe termen scurt, în iunie 2015 dorim să ne mutăm în Craiova și să deschidem un centru de misiune permanent. Până atunci avem nevoie să creștem ca echipă. Dorim să ne implicăm în evanghelizare, ucenicie, plantări de biserici dar și misiune transculturală în Balcani, dar nu numai. În toamna 2015 dorim să organizăm prima școală de ucenicie/misiune (DTS).

Motive de rugăciune
- mai mulți lucrători
- o clădire pentru centrul de misiune
- călăuzire în următorii pași
- mai mulți suporteri în rugăciune și finanțe
- protecție fizică și spirituală
- studenți cheie pentru școala de misiune
- parteneriate cu biserici

Contact
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0727749962
0755888011

Vesti de la Familia Bogdan:

 

* Ian 2014- citeste aici

* Apr 2014- citeste aici

* Sept 2014- citeste aici

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd