Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Croatia

Jun 11 2014

 

Daniel este din Brasov, iar Ana este din Canada.(British Columbia). Amandoi au fost implicati in lucrarea misionara cu organizatia TPM:  Daniel din anul 2008 in Medias, iar Ana din anul 2005 in Amsterdam. Au fost implicati in diferite misiuni pe termen scurt . Intr-una din aceste misiuni s-au intalnit in anul 2011 unde au fost parte din personalul scolli DTS organizat de TPM Serbia.

Lucrare:

In anul 2012 s-au casatorit si s-au alaturat TPM Medias sprijinind proiectele locale. 

Viziunea lor este de repioniera TPM Croatia impreuna cu alte 2 cupluri. 
Vor fi implicati in diderite domenii: lucrarea cu familii, cu copii si tineri, evanghelizare si reconciliere in fosta Iugoslavie.

De asemenea  vor participa la organizarea scolii DTS  si altor seminarii.

 

Nevoi de rugaciune:

 

  • Viza pentru Ana
  • Cazare
  • Srategie de pionierat
  • Unitate in echipa

 

Contact:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scrisori de rugaciune:

DMC Firewall is a Joomla Security extension!