Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Bihar, India

Jun 10 2014

Sunt din Bucuresti.

Misionari TPM in India, statul BIHAR, o zona foarte intunecata spiritual si cu multa nevoie de misionari . TPM Medias ii sustine in rugaciune si trimite din cand in cand echipe care sa sprjine lucrarea lor

Lucrare:

Lucratori TPM si misionari in India de peste 10 ani.

Conduc un centru de misiune in Patna, unde organizeaza scoli, seminarii, conferinte si pregatesc misionari indieni care sa duca Evanghelia la poporul Indian.


Rugati-va pentru:

  • viza 
  • suport financiar
  • lucrarea TPM India
  • protectie fizica si spirituala pentru ei si fetitele lor
  • colaborarea cu bisericile si pastorii locali
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd