Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Asia de Est

Jun 10 2014

(numele lor este schimbat din motive de securitate)

Paul este de peste 10 ani in Asia de Est, intr-o tara inchisa Evangheliei. Este casatorit cu o indianca si au lucrari cu studenti si tineri. Este trimis si sustinut de Agentia noastra in colaborare cu APME.

Lucrare:

 

De curand au infiintat acolo o firma in domeniul arte si Informatica prin care sa ajunga mai usor la localnici. Vor sa inceapa un club de fotografie in cadrul univesitatii, pentru fotografi si cei interesati de design, deschizand astfel usi pentru vestirea Evangheliei.

 

Nevoi de rugaciune:

1. Sa auda clar vocea Domnului in fiecare decizie pe care trebuie sa o ia 
2. Mai multa indrazneala sa impartaseasca Evanghelia
3. Pentru lucrarile prin care ajung la localnici
4. Oameni care sa li se alature pe termen lung
5.Studierea limbii, va trebui sa invete termeni tehnici (business, arte, calculatoare)
6. Tarie, sanatate si protectie spirituala

 

Scrisori de rugaciune:

 

*stiri mai 2014- citeste aici

*stiri sept 2014- citeste aici

DMC Firewall is a Joomla Security extension!