Despre TPM Mediaș

Existăm pentru a echipa o generație de ucenici a lui Isus care să ducă Evanghelia până la marginile lumii și în toate sferele societății. 
 
Lucrăm într-o comunitate dinamică în care fiecare își are locul implicându-se în lucrări locale, cursuri de formare, misiune transculturală și slujind în organizare în activități practice. TPM Mediaș echipează oameni prin diferite Școli și cursuri.  Local ne implicăm în lucrări în Mediaș și în județul Sibiu.
 
Dorim să ajutăm ca un nou val de misionari români să meargă dincolo de granițele României cu dragostea lui Isus și încercăm să facem asta prin proiectele de misiune pe termen scurt și lung. 

CURSUL DE MISIUNE 2020

Orice inceput este o aventura si orice relatie incepe cu o aventura a iesirii din confortul cotidian. Hai cu noi in aventura aprofundarii relatiei tale cu Regele Regilor si aventura unei vieti de slujire! A venit momentul să pășești dincolo de limitele tale, sa cobori din barca cotidianului si sa umbli pe apele ascultarii de Isus! Credința se vede în acțiune! 

Școala de misiune O IMIMĂ pentru cei pierduți, sărmani și marginalizați va avea loc în perioada     27SEPTEMBRIE 2020 - 5 MARTIE 2021 și va cuprinde 3 luni de teorie și 2 luni de misiune.

EȘTI GATA SĂ FII PARTE? VINO IMPREUNA CU NOI IN ACEASTA AVENTURA!

detalii aici

ULTIMELE STIRI:

Beta

Jun 10 2014

Beta este din Bazna, jud Sibiu, a lucrat cu TPM Medias peste 10 ani si este in Serbia in Uzice  din 2009.

Lucrez cu Tineri Pentru Misiune Medias din anul 1999, de cand s-a infiintat centrul TPM Medias. Am fost staff in diferite scoli: SBI, DTS, am organizat si condus tabere de tineri, intalniri de tineri, am condus echipe in diferite minisuni pe termen scurt in tara sau in afara tarii: Serbia, Macedonia, Republica Moldova, Egipt. Viziunea mea fiind sa investesc in tineri, sa-i ajut in a-si cunoaste darurile, sa-i motivez sa le foloseasca, sa creasca in cunoasterea lui Dumnezeu prin studiu biblic si sa creasca in darul de a conduce prin slujire. De asemenea am in inima mea toate tarile fostei Federatii Iugoslave si tarile de origine slavona.


S-a casatorit cu un sarb, Srdjan si au in prezent doi copii: Hana Isabel si Serdjo-Dominik

Lucrare:

- Beta a facut lucrare de evanghelizare unu la unu 

- a fost staff in organizarea de scoli de Ucenicie

- in Uzice nu este nici o biserica evanghelica, de aceea, impreuna cu o familie de olandezi si cativa crestini, au biserica de casa. Beta 

Nevoi de rugaciune:
— protectie si sanatate pentru familiea ei si copii (Beta se afla in prezent in concediu de ingrijire a copiilor)
— suport financiar
— mai multi lucratori pe termen lung in acea locatie
— Implicarea lor ca familie in lucrarea TPM Serbia

Contact:

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (fara paranteze)

 

Scrisori de rugaciune:

apr 2014- citeste aici

Our website is protected by DMC Firewall!